onsdag den 14. maj 2014

Alliancen anmeldelse

Alliancen

Forfatter: Mark Frost
Serier: Paladin Profetien #2
Genre: Fantasy/Paranormal
Målgruppe: YA
Forlag: Høst og sønTak til Rosinante & Co. for anmeldereksemplaret.


Anden bog i Paladin-profetien – en hæsblæsende trilogi om urgamle væsener, der truer med at tilintetgøre verden. Og om en alliance af teenagere, hvis skæbne det er at bekæmpe dem. For Will føles det som en evighed siden, han måtte flygte fra sit hjem forfulgt af mørkklædte mænd. Men faktisk er det ikke engang et år siden, han ankom til Centeret - en eksklusiv kostskole, hvor Will sammen med sine nye værelseskammerater både har nået at afsløre en mørk loge af ældre elever, men også opdaget nye sider af deres egne fysiske og mentale evner, som de ikke vidste, de havde.


Forfatteren Mark Frost har en egenskab for at fortælle en historie, så at man ser den for sig som en film. Der er ingen tvivl om, at han ved hvad hans læsere vil have. Samtidig fortæller han historien på en hel ny og frisk måde. Og den her fortællerkombination virker helt fantastisk.

Jeg har faktisk stort set kun rosende ord om Mark Frost og hans Paladin Profetien serie. Det eneste minus jeg havde med Alliancen var at karakterne ikke rigtig udviklede sig. De stod meget stille i deres væremåde, og de rykkede sig derfor slet ikke. Hvilket er synd, fordi det er et langt stykke hen af vejen er deres sammenhold og personligheder som driver hele historien.

Der skete også for lidt nyt. Det handlede mere om opklaring af konflikten fra den første bog, og ikke så meget andet... Før til sidst!! Slutningen var epic. Faktisk var den sidste del af bogen epic. Det har i hvert fald givet mig høje forventninger for den næste bog i serien, og så gør det ikke nær så meget med den manglende action i starten.

Jeg elsker bøger der formår at overraske mig, og det gjorde Alliancen virkelig. Den tog simpelthen fusen på mig. Skønt!
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig