tirsdag den 24. juni 2014

3 år = 3 bøger

 
For tre år siden fik jeg en ide - en ide der dengang føltes vanvittig. Jeg ville starte min egen blog! En blog der skulle handle om bøger, og det at skrive bøger. Mine to største passioner.

Læsere var ikke noget jeg tænkte på, for 3 år siden… - Jeg tror jeg gik i min egen bobbel og skrev for mig selv ;0).. men nu …. ja nu betyder I al verden for mig! Det er jer, mine læsere, som jeg skylder så utrolig stor en tak. Tusind tak fordi i følger mig. Så for mig har de tre år forsvundet alt for hurtigt og jeg glæder mig så meget til tre år mere med jer. Jeg har stadig masser af ideer og planer med bloggen, og hvis muligt endnu mere lyst til at arbejde med den. For tre år siden havde jeg slet ikke kunne forstille mig at være der hvor jeg er i dag med bloggen, og jeg er jer alle evigt taknemmelig. Ironisk nok så ramte jeg også i dag 100 følgerer på bloglovin - men da det ikke engang er halvdelen af jer der kommer derinde fra så er mit fokus mere på at fejre jer alle sammen. Men tusind tak til jer der følger mig på bloglovin også… hvor er det vildt.. 100 faste følgere…. !!! Jeg er glad for hver et like og hver en kommentar (jeg elsker kommentarer, selvom jeg er alt for dårlig til selv at give nogen!!), hver en der læser mine ord! KÆMPE TUSIND TAK!!!!!

 
Så jeg har som et alt for lille spinkelt tak samlet nogle forskellige bøger sammen til jer, og som jeg deler op så der er flere der har chancer for at vinde.
Rosinante & co. har sponsoreret Cirinos af Clausen (som jeg ved et uheld modtog to anmeldereksemplarer af) samt Gåden om Alaska af Green.

Jeg had selv købt Ocean at the end of the Lane af Gaiman til jer, og til info må jeg hellere skrive at den er på engelsk.For at vinde bøgerne skal I skrive et indlæg om hvilke bøger I helst ville vinde. I må meget gerne skrive at I vil have alle tre hvis i har lyst, eller bare to, eller en af dem. Så får i et lod med i hver bog pulje. Grunden til jeg ikke laver en samlet pakke er mest fordi, at det kan være nogle af jer der har nogle af bøgerne i forvejen og så vil jeg gerne give andre en chance for at vinde de bøger. Plus der er mulighed for, som jeg skrev, at flere forskellige vinder. Men i princippet er der også en der kan vinde alle tre bøger… Jeg håber det giver mening?

Kravene er: Dansk adresse, synlig email og selvfølgelig en besked om hvilke bøger I gerne vil have, eller om I gerne vil eje dem alle.
 
 

Vinderen får direkte besked, men det bliver også oplyst her på bloggen. Vinderen afgøres ved tilfældig lodtrækning.

Konkurrencen løber over en måned, for at give alle en mulighed for at se konkurrencen hen over sommeren. Altså til og med 24 juli 2014. Herefter kommer der en lille bryllupsgave konkurrence til jer også. :0)
SHARE:

16 kommentarer

 1. Tillykke med de 3 år - og 100 følgere! - og selv tak, det er en fornøjelse at læse med :) Og sikke en fin konkurrence. Alt sammen bøger, jeg gerne vil vinde.

  bogvalg(a)gmail.com

  SvarSlet
 2. Tillykke :) og dejlig konkurrence.

  Jeg vil gerne vinde The Ocean at the end of the Lane eller Gåden om Alaska.

  SvarSlet
 3. Tillykke med bloggens 3 år.

  Nu har jeg ikke fulgt dig så længe, jeg opdagede først bogblogger verdenen for et par måneder siden, før det sad jeg også og skrev for mig selv for at holde rede på de bøger jeg læste.

  Jeg vil gerne deltage i din giveaway og jeg håber på at være heldig og vinde Neil Gaimans The Ocean at the end of the Lane.

  bnbach@mail.dk

  SvarSlet
 4. Tillykke med blogfødselsdagen - fortsæt endelig den gode stil :-)
  Jeg vil gerne vinde Ocean at the end of the Lane eller alternativt Gåden om Alaska.

  pisk.riset[snabela]gmail.com

  SvarSlet
 5. Tillykke med det hele! :D
  Jeg vil gerne vinde Gåden om Alaska!

  Rikkestavski@gmail.com

  SvarSlet
 6. Stort tillykke med de 3 år :D

  Jeg ville gerne vinde Ocean at the end of the lane af Neil Gaiman, ellers Gåden om Alaska af John Green :D

  samhain4000@gmail.com

  SvarSlet
 7. Stort tillykke med de 3 år! :D

  Og sikke en skøn konkurrence. Jeg har læst "Gåden Om Alaska", så vil gerne indstilles til "The Ocean At The End Of The Lane" - har faktisk længe vil læse den, men har bare ikke fået den købt endnu. Og så vil jeg ogs gerne indstilles til Cirinos fortælling.

  embila@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Tillykke med de tre år, Karin; glæder mig til de næste tre også! Er imponeret over at du får blogget hver dag, og om så mange forskellige ting inden for bøgernes verden. Det er godt gået :)

  Jeg vil gerne vinde Gåden om Alaska, hvis jeg er så heldig at blive udtrukket.

  SvarSlet
 9. Tillykke med de 3 år:-) bare fortsæt i samme stil.

  Jegg kunne godt tænke mig at vinde Oceans at the end of the lane og Gåden om Alaska.

  k.vallentin@gmail.com

  SvarSlet
 10. Tillykke :D

  Og se nu lige mig og min selvkontrol, ha! ;) Jeg vil gerne med i puljen om The Ocean at the End of the Lane. Cirino har jeg ikke ambitioner om at læse, og Alaska har jeg læst :)

  ireneejensen@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Uhh sikke en god ide!
  Jeg kunne godt tænke mig Cirinos af Clausen og/eller Gåden om alaska.. :)

  nesrual@gmail.com

  SvarSlet
 12. Stort tillykke!! Jeg vil meget gerne vinde Gaiman-bogen :)

  SvarSlet
 13. Tillykke :-)

  Vil så gerne stifte bekendtskab med Gaiman og Green - så det ville være skønt at være den heldige vinder af de to!

  Rigtig god sommer

  SvarSlet
 14. Tillykke med læserne - det er en rigtig fin blog :) Jeg er en af dem som endnu ikke har fået læst Green og Gaiman - til trods for at Gaiman har været på min tbr-liste virkelig længe. Det lyder som nogle rigtig gode bøger. God sommer til dig :)

  SvarSlet
 15. Stort tillykke med bloggens tre år, og de 100 følgere på Bloglovin'! Du har virkelig fortjent alle dine følgere :)

  Jeg vil gerne vinde "The Ocean at the end of the Lane" af Neil Gaiman og/eller "Gåden om Alaska" af John Green. Jeg ejer nemlig ingen af de to, men jeg har virkelig meget lyst til at læse dem :)

  funny94girl@hotmail.com

  SvarSlet
 16. Stort tillykke med de tre år :) Nyder at følge med :) Jeg vil gerne læse Gåden om Alaska :)

  sidselbuchodgaard@gmail.com

  SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig