mandag den 21. juli 2014

Bøger fået til hjemmebiblioteket - juni amazon versionen

Jeg håber I kan holde til varmen, det er bare så skønt med sommer, og jeg håber vejret holder mindst 14 dage endnu - også selvom solen åbenbart påvirker mig så meget at nedenstående videoen er lidt for klippet og lidt for mumlet. :0) Det hjalp heller ikke at min kat væltede kameraet og min mor kom på uventet på besøg midt i det hele.(alt sammen klippet ud af videoen, selvom det ville have været ret humoristisk at beholde) :0) Hvilket hyler mig så meget ud af den at jeg til sidst i videoen kalder den engelske historie for den amerikanske. :0))

Men jeg håber I vil bære over med mig alligevel. :0) Hvis jeg skulle have optaget videoen forfra er jeg bange for at jeg ikke ville have kunnet nå det i dag. Så here we go..

I dag vil jeg vise de bøger som jeg har fået fra amazon i juni måned. Der er en del, så i næste uge viser jeg alle de andre bøger jeg har fået i juni.

Jeg siger i starten af videoen at det er anden del, af hvad jeg har fået i juni måned, men det er jo så første del. :0)
SHARE:

1 kommentar

  1. Åh, så mange skønne bøger<3. Austen-bøgerne er jo vidunderlige, jeg elsker den store coffee table bog af Janet Todd, den pynter virkelig også herhjemme! Og glæd dig til 'The Ocean....' af Neil Gaiman, den er så enestående!

    SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig