mandag den 29. september 2014

Bogbloggertræf

Bogbloggertræf er mange ting. Det er nørderier, stærke meninger, høje grin, samværd, nye og gamle bekendtskaber, men frem for alt er det en kæmpe kærlighed til bøger, og det er i virkeligheden det der gør at vi alle kan så utrolig godt sammen. Og derfor at et bogbloggertræf er så fantastisk - for selvom det ofte er en masse man ikke før har mødt, så har man en stor ting til fælles der gør at man bare klik'er. Det er fedt!

Derfor har det også været helt utrolig overvældende at afholde et træf, og jeg har måttet knibe mig i armen flere gange undervejs. Så min arm har mange blå mærker efter sindssygt gavmilde forlag og sponsorer, og positive kommentarer, pakning af bookie bags og generelt den store glæde det har været at arbejde sammen med Rikke, Simone og Irene om at stable det her træf på benene.

Vi lagde dagen ud med at mødes ved en 9 stykker på Aalborg universitet, hvor vi fik samlet de bøger sammen som vi hver især havde til bookie bags.
Det var en utrolig stor fornøjelse at give disse bookie bags, men det kunne ikke have ladet sig gøre uden vores sponsorer, som har været noget så fantastiske. Nogle få af sponsorgaverne brugte vi som en del af "bordpynten."

L&R var så helt igennem fantastiske at sponsorer to bøger til os hver, som de helt særligt har udvalgt til os. I øjeblikket huser de nemlig selv en bogblogger som praktikant, nemlig Rikke, og hun har muligvis haft en større chance for at finde ud af hvad vi hver især læser. Forlagene plejer jo at have rigeligt at se til ... Og jeg tror helt sikkert at gaverne ramte plet rigtig mange steder. Disse to bøger blev brugt som bordkort, så bogbloggerne allerede som noget af det første kunne pakke fine bøger op. Derudover var der pakker rundt omkring på bordene, som først måtte pakkes op når den hemmelige gæst dukkede op til træffet.

Læserne i Broken Wheel anbefaler og Billie var bøgerne der gemte sig i mit bordkort fra L&R  og Leoniderne af Nanna Foss var i de avisindbundne pakker. Tellerup har været så fantastiske at sponsorer et eksemplar af bogen til hver deltager - og bogen er ikke engang officielt udkommet endnu! Så det var super fedt.

Så da det gik op for mig, at det virkelig var det de havde sendt skyndte jeg mig at kontakte Nanna, efter go fra de andre arrangører, og høre om hun på nogen måde kunne tænke sig at bruge en weekend ud af sin ellers meget travle skriveliv. (Hendes bøger er så fantastiske at jeg aller helst bare synes hun skal sidde hjemme og skrive ;0) ).  Og hun sagde ja! Så det var bare super fedt! Så tak Nanna! :0)


 


Dagen forløb med plads til masser af snak. Der var masser af kage og god mad. Simone og Irene havde stået for maden, og det smagte bare super godt. Vi havde alle bagt en kage hver, og jeg må sige at der løb Rikke da fuldstændig med sejren i den flotteste. Wow jeg var imponeret, og Rikke hvis du læser det her, så skal jeg altså have en opskrift på et tidspunkt!

Før vi fik kage var der sjov med gæt og grimasser. Det var så sjovt! Mens vi fik kage så havde vi besøg af Christina Bonde som snakkede lidt om hendes bøger og hvordan hun som forfatter så på blogger verdenen.
Christina Bonde fik sat en livlig debat i gang omkring det at anmelde, og hun fik også delt en masse roser ud.

Herefter blev det tid til lidt aktivitet. Bogbloggerne blev delt op i hold og så skulle der ellers gættes eventyr og balanceres med bøger på hovedet. Det var der nogle der var enormt gode til!


 
 


Vinderne vandt bogforum billetter, og Line var så helt fantastisk sød at give mig sin billet, fordi hun ikke selv skulle afsted! Så tusind tak Line!!

SÅ blev det tid til bookie bags, og vi var så glade for at kunne give en større en af slagsen og det er kun takket være de fantastiske forlag. Mofibo imponerede os alle ved at give os et abonnement uden udløb... jeg er stadig vildt overrasket og imponeret. Så tusind tak Mofibo!

Turbine forlaget sponsorede en kæmpe stak bøger, så det var vildt fedt! Det samme gjorde Forlaget Rosenkilde & Bahnhof.

Men det var også nogle ganske flotte stakke fra Forlaget Mellemgaard, Politikens Forlag, Rosinante&Co, Gads Forlag og Skriveforlaget.

Og ja jeg kunne jo blive ved... så her kommer en kæmpe stor tak til alle sponsorerne - i kan tro i gjorde nogle bogbloggere glade!


Mofibo, Lindhardt og Ringhof, Turbine, Forlaget Rosenkilde & Bahnhof, Tellerup, Forlaget Mellemgaard, Politikens Forlag, Rosinante&Co, Forlaget Modtryk, Skriveforlaget, Valeta, Gads Forlag, People's Press, Liveboox, Forlaget Iris, Jentas, Bogforum, Forlaget Alvilda, Virabooks, Maja S. Flak, Christian Møgeltoft, Kim Juul, Søren og Morgen Ellemose, Ken Brerup, Gris og Ko, Postkiosken & KageDreams samt Arnold Busck Hjørring.


Men også stor tak til alle der deltog. Tusind tak for en fantastisk dag, I var hver og en med til at gøre den helt speciel og fantastisk!

Hvis du som læser gerne vil vide hvem vi er for nogen, så kan du finde alle dem der deltog ud over arrangørerne her: Anne, Astrid, Birgitte, Gitte, Iben, Kathrine, Line, Louise, Mette, Mia, Michelle, Nena, Rikke M., Rikke S., Sabina, Sidsel, Stine, Susanne, Tanja og Xenia.
SHARE:

12 kommentarer

 1. Det var en fantastisk dag, og I havde simpelthen gjort det så godt alle fire! Et rigtig godt program med masser af gode overraskelser! Elskede konkurrencen, hver post var helt vild sjov, og så var det så lækkert, at vi også havde masser af tid til at snakke sammen ved bordene!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja vi ville rigtig gerne vægte tid til at snakke højt, men der skulle også være lidt aktivitet. :0) Dejligt du synes de var sjove - de var i hvert fald sjove at lave. :0)

   Slet
 2. I er fantastiske. Jeg tager hatten af for jer og det I fik arrangeret. Det var bare super godt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. :0) Det er så dejligt at høre at I har nydt dagen, det er simpelthen det bedste af det hele.

   Slet
 3. Jeg er bare rigtig glad for at I ville bruge så meget tid og energi på at arrangere sådan et godt bogbloggertræf! Det var en rigtig god dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Vi var også lykkelige for al den opbakning, det har virkelig været helt fantastisk at planlægge og holde.

   Slet
 4. Tak for en dejlig dag! Og skønt indlæg. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du have. Ja det var en rigtig dejlig dag, jeg glæder mig allerede helt vildt til næste gang. :0)

   Slet
 5. Det var et virkelig fint arrangement i havde fåer stykket sammen, og jeg nød dagen til fulde! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg rigtig glad for at høre, og det var også skønt endelig at møde dig, om end kortvarigt. :0)

   Slet
 6. Så dejlig en dag, tak for det! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Selv tak! :0) Super flot video du har lavet i øvrigt til dagen. Så fin!

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig