søndag den 28. september 2014

I dag...

.. ville jeg egentlig have skrevet om bogbloggertræffet. Det var en helt fantastisk dag og tusind tak til alle jer der var med til at gøre dagen helt perfekt!! Ville ønske træffet var over en hel weekend så man kunne snakke med alle. Men i dag har jeg brugt al min tid på at skrive, med lidt pauser indimellem på at læse hvad i andre har skrevet om traffet. Så mit træf indlæg må vente på sig til i morgen.

Jeg havde en frygtelig god snak med min betalæser i dag aka debutforfatter Nanna Foss, og siden har jeg haft lidt svært ved at lave andet end bare at skrive og at tænke i store plotlinjer. Jeg har skrevet på mit kæmpe skriveprojekt, og så på en ny historie, og det er lidt mærkeligt at finde ud af at det faktisk virker rigtig godt for mig at skrive på to ting samtidig. Det troede jeg virkelig ikke var muligt. Jeg gør det meget med bøger, men det er jo også noget andet, der er man ikke helt så investeret i universerne på samme måde som i det man selv skriver. Nu ved jeg jo ærligt heller ikke om det så er noget lort, men det tager jeg ikke så tungt ligenu. Ligenu nyder jeg bare at skrive uden de helt store panik følelser. Det er dejligt. Det har jeg virkelig savnet.
SHARE:

6 kommentarer

 1. Fedt at høre at jeg ikke den eneste, der ikke har lavet det famøse "bogbloggertræf indlæg" endnu! :-) Føler det fortjener god tid til fordybelse og valg af de helt rigtige ord og vendinger, og jeg er i gang med mit bidrag til metrolitteraturkonkurrencen, som tager hvert minut at gøre helt rigtig.

  Er spændt på om jeg overhovedet kan finde så store ord, der kan beskrive en så fed oplevelse, som det var i lørdags!

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig jeg har også utrolig svært ved at udtrykke hvor fantastisk det var, og hvor skønne sponsorerne har været.

   Fedt du sender ind til metrolitteraturkonkurrencen, jeg krydser fingre for dig. :0)

   Slet
  2. Tak - den er lige sendt afsted! Er allerede ved at koge over af spænding. Bliver nogle lange dage! :-)

   Slet
 2. Hvor fedt, at du får skrevet, Karin! Det er jeg rigtig glad for. Håber dit nye skriv-på-flere-ting-samtidig-projekt bliver frugtbart.

  Er i øvrigt stadig vildt duperet over jeres hjemmebibliotek; nåede slet ikke at få taget billeder af herlighederne.

  Det har været en rigtig dejlig weekend. Tak for den :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja selv tak, og det var så utrolig hyggeligt at du endelig var hjemme og besøge mig. :0) Og så fedt du ville komme til bogbloggertræf.

   Biblioteket er ved at vokse os over ende, så det var alt for rodet. :0) Men hvad gør det næsten når det drejer sig om bøger. ;0) Men jeg overvejer at lave en post med det på bloggen når jeg har fået styr på alle de bøger. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig