tirsdag den 16. september 2014

Midnight in Austenland

Midnight in Austenland

Forfatter: Shannon Hale
Serie: Austenland #2
Genre: Romance, realisme
Målgruppe: Voksne
Udgiver: BloomsburyCharlotte Kinder is in need of true escape when she heads from Ohio to Pembrook Park, a Jane Austen-themed retreat in the British countryside. But as it turns out, this vacation is no time to relax. Hearts are racing and stomachs fluttering in a tangle of intrigues-real and pretend, sinister and romantic-increasingly tough to sort out. It's midnight in Austenland, and Charlotte is about to prove herself a heroine worthy of Austen herself.


Midnight in Austenland er for mig virkelig den største guilty pleasure. Jeg elsker Shannon Hales lette og for mig magiske skrivestil. Jeg er fuldstændig opslugt i hendes univers - og sikke et univers: Austenland! Så bliver det ikke meget bedre. Hvorfor findes det dog ikke i virkeligheden!!
 
I forhold til den første bog, som jeg nogle gange synes balanceret lidt for meget til den ene og den anden side - så har Midnight in Austenland fundet total den rette balance som den holder hele vejen. Jeg troede ikke jeg ville bryde mig om det mord-element der var i bogen, men faktisk så nød jeg alle referencerne til Austens Northan Abbey. Jeg føler virkelig Shannon Hales respekt for Jane Austens historier, og det er jeg hende utrolig taknemmelig for. 
 
Jeg så Austenland filmen ligeefter jeg læste den her bog, og jeg er virkelig ked af at de slet ikke har formået at fange essensen af bøgerne. Så lad være med at se filmen den er plat, læs en af bøgerne i stedet. 
 
Da jeg altid anmelder bøger efter genre, så er det her helt klart en fuld stjernet bog for mig, præcis ligesom den første bog var det. For den er for mig virkelig en pageturner og jeg nød hvert et øjeblik ved midnat i Austenland!
SHARE:

5 kommentarer

 1. Åh hvor godt at du også kunne lide 2'eren! Jeg kan personligt langt bedre lide 1'eren, men det er jo bare smag & behag ;D I hvert fald har du helt ret - den perfekt guilty pleasure!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var en positiv overraskelse. Jeg er også rigtig glad for 1'eren, og kan lide dem af forskellige årsager. Jeg kan bedre lide 1'erens kærlighedshistorie hvor jeg til gengæld bedre kunne lide heltinden i 2'eren.

   Slet
  2. PS Jeg håber sådan der kommer flere i den serie! :0)

   Slet
 2. ved du hvornår den kommer på dansk ??

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej desværre. Jeg håber den udkommer på dansk, men der er endnu ikke noget nyt-

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig