lørdag den 22. november 2014

Genkommeren

Genkommeren

Forfatter: Lene Kaaberbøl
Serie: Vildheks #6
Genre: Fantasy
Målgruppe: Børn og opefter
Udgiver: Alvilda


Tak til Alvilda for anmeldereksemplaret
Blodsungen er en ondsindet og stor trussel og selvom vildheksen Clara er i stor fare, så er det ikke det værste. Hele verden er i fare. Alle de vildhekse, der har forsøgt at hindre hende og alle de mennesker, der ikke har taget hensyn til hendes hellige skal straffes, og dermed står et blodbad for døren.

Clara må gøre alt, hvad der står i hendes magt, for at forhindre denne skæbne, og det gør hun i “Vildheks 6: Genkommeren”, hvor det vil vise sig, hvem der må dø, og hvem der overlever.Genkommeren var den helt perfekte slutning på den magiske serie om Vildheksen Clara. Gennem serien har Lene Kaaberbøl formået at fange manges hjerter med historien om Clara og hendes vildhekse ven. Jeg elsker selv serien. Jeg synes den er så skøn, så sød og fin - den er bare sådan en historie der er til at blive i godt humør af at læse.

Det var faktisk helt vemodigt at læse den bog som man ved sætter punktum for flere eventyr med Clara og hendes venner. Jeg har sådan et stort ønske om at Lene Kaaberbøl skriver en serie hvor Clara er vokset op og hvor vi ser hvilke nye udfordringer hun gennemgår. Men nogle gange får man ikke det man ønsker, og det kan godt være at Lene Kaaberbøl stiller sig ganske tilfreds med at læserne kan danne sig sine egne ideer om Clara og hendes fremtid.

Genkommeren er på fuld højde med de andre bøger, og der er stadig masser af overraskelser at hente i historien, og stadig med masser af magi. Jeg elsker at vi ikke får en hurtig løst slutning, men tilgengæld får vi en slutning der giver fuldstændig mening, og som efterlader en med et smil på læben. Vildheks serien er uden tvivl en som alle børn bør læse og opleve.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig