mandag den 24. november 2014

If I Stay filmanmeldelse

 

 


 
If I Stay handler om at være ung, om kærlighed, om drømme, om valg og og liv og død. Ja det er faktisk ret mange ting på en gang. Så derfor er den også værd at se, men for mig var der måske lidt for meget fokus på en masse forskellige ting og lidt for lidt dybde på konkrete ting.

Jeg kan faktisk rigtig godt lide castingen. Jeg synes egentlig de gjorde det godt alle sammen.
Igen synes jeg ikke ligefrem at der var noget valg. Så derfor er der for mig ikke reelt en historie i den her historie. Bogen formåede ikke at få mig til at tvivle på hvad der efter min mening var det eneste rigtige, og filmen var slet ikke. Hvis bare en af dem havde formået at få mig til at tvivle så havde den her historie være epic. Men for mig bliver det desværre kun en sød og fin historie.

Generelt synes jeg så også at filmen havde et lidt forkert fokus i forhold til hvad det var bogen prøvede at fortælle. Bogen forsøger i det mindste at få mig til at tvivle, men det gør bogen slet ikke.

På trods af det så var filmen faktisk mere emotionelt, men sådan er det jo altid med de her hollywood film … de ved lige hvilke knapper de skal trykke på. Filmen formåede at få de tåre frem som slet ikke kom frem under læsning af bogen. Så ja jeg følte noget, men det tror jeg nu de fleste gør under den her film eller bog. Selvom bogen ikke fik tårerne frem, så var den til tider også ret deprimerende.
Jeg har ikke rigtig noget behov for at eje filmen her nu efter jeg har set den, men jeg er tilgengæld ret nysgerrig på efterfølgeren til den første bog. Så måske hvis den får mig til at blive forelsket i deres kærlighedshistorie, så kunne jeg måske godt finde på at skaffe mig filmen også.SHARE:

2 kommentarer

  1. Hmm. Interessant. Synes faktisk den var relativt kedelig, for den handlede slet ikke om noget valg, synes jeg :/ Musikken til gengæld... :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja jeg kan sagtens følge dig, jeg synes nemlig heller ikke der var så meget om valg. Men generelt synes jeg ikke noget omkring valget er spændende eller tankevækkende, heller ikke i bogen. Jeg synes ikke rigtig der var noget valg, jeg synes svaret gav sig selv. Men filmen vant kun ved at mine tårekanaler følte en effekt. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig