torsdag den 4. december 2014

All for you


All for you

Forfatter: Marquita Valentine
Serie: The NA's of Christmas
Genre: Realisme, romance
Målgruppe: New Adult


Bogen er en del af en serie med julenovller lavet af forskellige forfattere. Bøgerne er uafhængige af hinanden.

Bogen findes ikke på dansk.

Bully. Tormentor. Lover.
West Diaz has been all of these things to me.
After being gone for two years, he's back, begging for my forgiveness. And not just my forgiveness... He wants more.
He wants... Me.
’All for you’ var en store skuffelse, på rigtig mange punkter faktisk. Før det første så var det på ingen både en julehistorie. Jeg tror der var nævnt nogle enkelte sætninger omkring julepynt eller lignende der bare virkede som om de var blevet smidt ind, for at gøre historien til en julehistorie. De virkede i hvert fald ret malplaceret.

Hvad der er endnu værre er at historien overhovedet ikke hænger sammen. Personerne og det de gør er fuldstændige urealistiske, og det hænger selvfølgelig sammen med at historien ikke får den plads den har brug for, for at kunne udspille sig naturligt.

Vi har en fyr som er vild med en pige og som mobbede hende, og som får hele skolen til at mobbe hende, i skoletiden. Så meget at hun faktisk er traumatiseret når vi møder hende i bogen. Hun er simpelthen så mærket af oplevelsen at hun ikke har haft nogen kæreste i de år der er gået og hun er først nu begyndt at bevæge sig ud socialt. Så har vi fyren, som er kommet tilbage for at vinde hende tilbage.

Hvis det scenarie på nogen måde skal ende lykkeligt på så få sider som den her novelle er, ja så er det klart at vi har en heltinde der er mere klæbrig, end en kat der høre at en dåse tun bliver åbnet.

Emnet er simpelthen for tung til en novelle, og selvom den skulle forstille at ende ’lykkeligt’ så føler jeg nærmere det omvendte. Jeg føler virkelig at vores kvindelige hovedperson ender i et meget usundt forhold.
 
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig