torsdag den 4. december 2014

Will Grayson, Will Grayson

 
Will Grayson, Will Grayson

Forfatter: John Green og David Levithan
Originalsprog: Engelsk
Genre: Realisme
Målgruppe: Young Adult
Udgiver: Politikens Forlag


Tak til Politikens Forlag for anmeldereksemplaret

 

en råkold aften i et aldeles usandsynligt hjørne af Chicago krydses to teenagedrenges veje. De hedder begge Will Grayson. Deres verdner brager ind i hinanden og sammenflettes, og pludselig er intet længere som før. Samtidig opsætter Tiny Cooper, den enorme, enormt homoseksuelle high school quarterback en helt igennem fabelagtig musical, som kommer til at sende de to Will Grayson'er ind i nye forståelser af kærligheden, teenageårene, hinanden og sig selv


Dejligt gensyn med John Greens skrivestil, denne gang skriver han sammen med David Levithan. Historien skiftes imellem at blive fortalt af to forskellige drenge, som tilfældigvis har samme navn: Will Grayson. John Greens Will Grayson er som hans typiske hovedpersoner: dejlig nørdet og med den der fantastisk humor, der har det lidt svært med piger. David Levithans Will Grayson er den typiske teenager der har op og nedture, attitude og som forsøger at finde sig selv.

Jeg synes det fungerede overraskende godt med de skiftende synsvinkler og der var også en klar rød tråd i historien. Jeg troede bare den røde tråd ville eksistere et sted imellem de to Will Graysons, men det var ikke tilfældet. Den røde tråd var i stedet, ved siden af dem, hvis man kan sige det sådan. Bogen handler altså ikke rigtig om de to Will Graysons relationer til hinanden, men mere om de to Will Graysons som individuelle mennesker som pludselig en dag møder hinanden et kort øjeblik og så ellers går hver til sit bagefter.

Jeg synes bogen var enormt sød og jeg hyggede mig virkelig med den. De to forfatteres skrivestil fungerede godt sammen, og jeg synes bogen som helhed fungerer meget harmonisk. Bogen har ikke vanvittig meget dybde, men det gjorde egentlig ikke noget, fordi det den bog her kan, er at være hyggelig, sød og sjov. Altså virkelig sjov! Det synes jeg i hvert fald. Virkelig dejligt at få lattermusklerne motioneret.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig