lørdag den 6. december 2014

Julens film

Julen er for mig en måned hvor der er fokus på de store historie, de største værdier, de smukkeste øjeblikke og kærligheden i både stor og lille skala. Derfor er det også i julen at vi ser rigtig mange film. Først og frememst ser vi vores yndlingsfilm, de der epic film som har det hele. Vi ser også en del julefilm - eller jeg gør. Men det er altid Ringenes Herre og Harry Potter vi ser mest frem til at se. I år har jeg planer om at få dem læst inden, men nu må vi se hvor langt jeg når. Jeg har et frygteligt læseprogram foran mig. Der er så meget jeg gerne vil nå at læse her den sidste måned af året.
Vi har dog allerede taget hul på de store film, vi har nemlig allerede set Hobbitten extended udgaven, og vi regner med at se 2'eren her i weekenden, så vi er klar når den tredje og sidste rammer biograferne. Ihhh.. jeg glæder mig! Samtidig er det også lidt øv der ikke er flere film at se frem til.

Af julefilm plejer jeg altid at se mindst en udgave af 'A Christmas Carol', så det skal jeg selvfølgelig også i år. Jeg er altid lige benovet over at Dickens har formået, at få hele indbegrebet af jul ned i en lille bog.

Der er heller ikke nogen jul uden Disney juleshow.

Ellers har jeg i år planer om at gense (fra toppen) White Christmas, en ældre amerikansk sag, som jeg mener at kunne huske var meget hyggelig. Arthur Christmas, som bare er så sød og sjov animeret julefilm, som har masser af rensdyr. Jeg elsker rensdyr!! Four Christmases er SÅ sjov - og jeg skal da også se lidt realisme i julen.En anden epic historie jeg ser, er Skønheden og Udyret, og i år vil jeg også se den ekstra lille julefilm, som jeg faktisk ikke er sikker på om jeg nogensinde har set. Hvilket jo virkelig er for dårligt.
Er der nogle film du altid ser fast i julen?
SHARE:

10 kommentarer

 1. Jeg ser for det meste altid Harry Potter (mindst én af filmene i hvert fald), Die Hard (for det meste den første) og The Holiday - desuden regner jeg med, at jeg nok når at få set Frozen en del gange i år :)

  SvarSlet
  Svar
  1. JA Frozen har jeg også tænkt på er en hel ny epic must see i julen. :0) Har du hørt at de vil lave en animeret fortsættelse? Jeg håber de smider en masse jul i den.

   Slet
 2. A Christmas Carol med The Muppets. Den ser jeg hvert år den 23. december :-)
  Og så håber jeg, at jeg når et par julefilm i løbet af de næste par uger. Hvilke ved jeg endnu ikke, men måske jeg kan finde en eller to på Netflix...

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Den har jeg ikke set før, men det er en plan at vi skal se den i år. Jeg elsker netflix, masser af skønne valgmuligheder. <3

   Slet
 3. Dejligt med juefilm, eller film som passer til julestemning! Jeg ser mest de film, der bliver sendt i TV, jeg får simpelthen alt for sjældent sat en film på selv. Men jeg ser næsten hvert år Ringenes Herre og Det er Herligt at Leve, det er jo en klassiker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er omvendt vildt dårlig til at sætte mig ned og se tv. Det tror jeg har meget at gøre med sådan som jeg har været vant til hjemme hos mine forældre. Men de er heldigvis rigtig gode til at sende gode film i fjernsyn i julen, så der er helt sikkert masser af jul i vente. Åh.. ja 'Det er herligt at leve' er fantastisk!

   Slet
 4. Jeg prøver altid på at få set 'Skønheden og Udyrets fortryllede jul', da den bare er SÅ fantastisk! <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig rigtig meget til at se den i år, så kunne det jo også være det blev en fast tradition for mig. :0)

   Slet
 5. En juleromance... Det er ikke jul uden den ;-)

  SvarSlet
 6. en juleromance... Det er ikke jul før den er set ;-)

  SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig