lørdag den 10. januar 2015

Bog filmatiseringer at se frem til i 2015 - del 2

Del 1 indeholdte fremtidig bogfilmatiseringer der får dansk præmiere fra januar til juni 2015. (I følge kino.dk) Disse er dem der indtil videre er at se frem til fra juli til december 2015. Det er lidt mere usikkert hvornår de rammer biograferne i Danmark, men ligenu står de til at udkomme i det næste halvår af 2015 på imdb.com.

Desværre er der ikke trailers til nogen af dem endnu, og der er faktisk kun offentliggjort plakater til tre af dem. Så ved de andre film har jeg sat bogcoveret ind i stedet. De kommer i den rækkefølge de forventes at udkomme i.

 
Ant-Man
Marvel har en ant-man figur i en af deres graphic novels, hvilket faktisk overraskede mig lidt, fordi jeg troede at den danske ant-boy var den eneste af dens slags. Manden min virkede lidt uforstået over min uvidenhed. 
PanEndnu en Peter Pan filmatisering. Dem har der været rigtig mange af gennem årene efterhånden. Kan de næsten blive ved med at forny den historie? Ja det kan de vel, er mit umiddelbare svar, men jeg er ikke desto mindre spændt på at se hvordan den her er.

Fantastic Four
Fantastic Four får en reboot. Jeg krydser fingre. Selvom jeg godt kunne lide den sidste, så følte jeg at der var masser af plads til forbedring.
Me Before You

Se den her glæder jeg mig rigtig meget til. Jeg er næsten lige gået i gang med bogen, og indtil videre så virker den til at ville egne sig utrolig godt på det store lærred.

The Scorch Trials
Efterfølgeren til The Maze Runner kommer allerede i biograferne til næste år, og jeg glæder mig rigtig meget til at se hvilke nye udfordringer Thomas, Newt og de andre møder i The Scorch Trials.
The Jungle Book

The Jungle Book er halvt live-action og halvt CGI film. Det er imponerende at filmindustrien er kommet så langt at den kan gøre den her historie mere virkelig. Jeg glæder mig til at se resultatet.
The Mockingjay - part 2
Jeg forstår ikke hvordan sådan en tynd bog kan få fylde over to filmatiseringer, så jeg er virkelig spændt på hvor meget de har måttet 'fylde på'. Men jeg er da også ret spændt på endelig at få slutningen på en skøn serie.
Fallen 
 
Jeg må helt sikkert få læst den her inden den udkommer. Jeg har haft bogen til at stå på min hylde i evigheder snart.
A House in the Sky
Det her er en af de bedste bøger jeg har læst i 2014, så selvom historien nok bliver en endnu hårde at opleve på en skærm, så er det helt sikkert en film jeg bare må se. 
Star Wars - The Force Awakens 
Star Wars bliver årets julefilm i 2015. Ærligt så har jeg ikke de store forventninger. Jeg har aldrig været helt så hypet omkring Star Wars, som man nok ellers ville tro om sådan en nørd som mig. Men jeg nyder da stadig at se Star Wars cirka en gang hver 5. år, så jeg skal da helt sikkert også se den her i biografen.
 
 
 
 
Er der nogle af disse film du glæder dig til at se i biografen?
SHARE:

8 kommentarer

 1. Der er vist også lige et par bøger jeg skal nå at læse..
  Der er forresten lavet trailer til Pan ☺️

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er der også ja. Det havde jeg helt glemt. Da jeg lavede indlægget tænkte jeg at nåh.. ja der var jo ikke nogen af dem her der havde fået trailers endnu. Men det er rigtig Pan har. Tak for påmindelsen. :0)

   Slet
 2. Ej, hvor spændende, jeg kendte ikke til alle disse kommende titler - Pan, Jungle Book og Fantastic Four ender jeg sikkert med at se!
  Den film jeg glæder mig mest til er dog Into The Woods, som dog ikke er en bogfilm.

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil faktisk kalde Into The Woods en bogfilm. Det har jeg i hvert fald gjort i film del 1. Mere fordi den jo bygger på skrevne eventyr. Så jeg tror den bygger ligeså meget på en bog som mange af de andre gør. Jeg glæder mig også enormt meget til at se den. Den ser bare så fin ud!

   Slet
 3. Ååååh, hvor jeg glæder mig til at se 'Me Before You' :0

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har næsten lige læst bogen færdig, og jeg er faktisk ikke sikker på jeg har lyst til at se den. Jeg tror jeg ville smide alt mulig efter skærmen. :0)

   Slet
 4. Glem ikke animationsfilmen Big Hero 6 fra Disney/Pixar/Marvel - den kommer til Danmark 29. januar og er baseret på en tegneserie. Den glæder jeg mig til at gense :)

  Er spændt på at se, hvordan de får afsluttet Hunger Games ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Argh... ja!! Hvordan kunne jeg glemme den. Big Hero 6 er helt klart også en bogfilm der er værd at se i år! :0) Tak fordi du minder mig om den.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig