tirsdag den 6. januar 2015

En indbringende jul

 


Jeg fik nogle fantastiske julegaver i år, godt nok ikke så mange bøger, men jeg fik rigtig mange fine ting. Men jeg fik da også nogle bøger og nogle rigtig smukke nogen af slagsen. Godt min mand og min veninde kender mig så godt, at de ved at en jul uden bøger til mig, vil være noget mærkeligt noget.


 De fire øverste her fik jeg af manden min, og de to herunder fik jeg af min veninde.


Julen var også ret indbringende i adventsdagene, jeg fik nemlig denne skønhed af min mand. Jeg er lige pt i gang med at læse Harry Potter serien igennem igen på engelsk, og jeg siger jer, jeg elsker at være tilbage i det univers.Ihh... hvor føler jeg mig altså forkælet. Samtidig venter min fødselsdag lige om hjørnet og jeg er spændt på at se om der skulle venter flere bøger forude. Uforbederlig book'o'man er jeg.
SHARE:

8 kommentarer

 1. Åh, det Harry Potter sæt er virkelig gude smukt! Jeg er virkelig fuldkommen forelsket i det :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg synes også bare det er så fint! Jeg elsker illustrationerne, de er virkelig smukke.

   Slet
 2. Åh hvor er det bare et fint Harry Potter sæt. <3 Hvis jeg var rig, tror jeg at jeg ville købe samtlige smukke HP-sæt der findes! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja enig. Sikke en skøn samling vi kunne have hvis vi havde masser af penge. :0)

   Slet
 3. Hvor er det nogle flotte udgaver du har fået. Jeg får aldrig bøger i gave, min familie mener jeg har nok i for vejen og å er jeg altid så pernitten med hvilken udgave det skal være ;) I år fik jeg en trolleykuffert og det første jeg tænkte var "Fedt, der kan være mange bøger i når jeg skal til BogForum" ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det mener meget af min familie sjovt nok også. Min mor spurgte mig om jeg ikke synes det var træls at få bøger i gave? Haha... det synes jeg var ret sjovt!
   Jeg er også ret meget pernitten med udgaverne, så jeg laver altid links på min ønskeseddel. Det virker for mit vedkommende.
   Det er virkelig også en god ting med en trolly til bogforum. Det tror jeg er guldværd. Har selv været for dum til at tage en med. :0)

   Slet
 4. Jeg elsker simpelthen det HP sæt, men er det bare mig eller ligner Harry lidt en pige på dem? :/

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha... det har jeg faktisk ikke tænkt på. :0) Det kan du måske godt have ret i.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig