lørdag den 28. februar 2015

Februar 2015 status

Sygdom har hærget februar måned, og selvom man burde have masser af tid til at læse når man alligevel bare er hjemme i sengen, så er det meget sjældent tilfældet for mig. Det er som om ordene danser for øjnene af mig - det meste af tiden, og ellers så gør det mig bare umådelig træt. Mest bruger jeg min tid på at sove, når jeg er syg. Jeg har en ide om at jeg kommer hurtigere over min sygdom hvis jeg sover fra det hele.

I dag hedder medicinen dog House of Cards - sæson 3. Jeg elsker den serie!

Men 5 bøger blev det desværre kun til, dog er jeg godt i gang med nogle stykker.


Infernoet (Maze Runner #2) af James Dashner
The Coincidence of Callie & Kayden #1 af Jessica Sorensen
Touch of Frost #1 af Jennifer Estep
Dig, mig og lama af Lars Daneskov
Sjælens bånd #3 af Camilla Wandahl
 


Jeg fik startet på to nye serier, jeg har været spændt på at gå i gang med længe. 'The Coincidence of Callie & Kayden' og Touch of Frost'. Men da ingen af dem gjorde helt vildt godt indtry, så er jeg ikke sikker på at jeg vil fortsætte med at læse de andre bøger i serien.

Det er lidt svært at lave en månedens bedste bog osv. ud fra 5 bøger. Så det springer jeg let og elegant hen over i denne omgang og søger tilbage til mine dyne, og House of Cards.

Rigtig god weekend til jer!SHARE:

2 kommentarer

 1. Jeg har det på akkurat samme måde, når jeg er syg. Jeg kan så godt lide tanken om sygedage i sengen med masser af bøger, men sandheden er jo bare, at det ikke fungerer sådan, når man har hamrende hovedpine og tunge øjenlåg. Æv.

  God bedring!

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, for mig kan det max blive til noget fjernsyn, film eller serier. Ikke engang lydbøger fungerer for mig.

   Og tak. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig