onsdag den 11. februar 2015

Krimimessen program 2015Se programmet her

Krimimessen i Horsens er efterhånden blevet et ret attraktivt sted at besøge. Der bliver på deres officielle side også reklameret med at det er Nordeuropas største af slagsen. Læserne der møder op der er de helt dedikerede af slagsen. Det er dem som nyder bøgerne og som ikke læser dem af forfængelige årsager. Bøgerne bliver læst fordi læserne elsker dem. Til gengæld giver messen dem et helt igennem proppet program med masser af spændende ting at se og høre. Forlagene arbejder hårdt på at få de sidste nye spændende krimier klar til de sultne læsere. Så det er virkelig årets begivenhed for en krimielsker.

Derfor ærgre det mig også noget så inderligt at jeg ikke er en del af dem der elsker krimier. Krimier og mig er bare ikke gode venner. Jeg føler også jeg er den eneste i Danmark efterhånden der endnu ikke har læst en Jussi bog. Ja, jeg ved godt det er for dårligt, men for mig er der bare alt for lidt feel good over krimier.


Den 21 - 22 marts går det altså løs i Horsens.

Er der nogen af jer der skal med? Hvad glæder I jer mest til ved programmet?
SHARE:

4 kommentarer

 1. Jeg er heller ikke en "krimipige", så jeg skal ikke til messen, og jeg har heller aldrig læst en Jussi-bog, og tror heller ikke jeg nogensinde kommer til det, jeg elsker engelske charmerende krimiserier, men kriminalromaner er bare ikke rigtig noget, som jeg læser, de eneste jeg har læst har været J.K. Rowlings to om Cormoran Strike, som også har den der engelske charme, som jeg godt kan lide. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhh ... det lyder godt. Jeg elsker nemlig også den engelske charme i bøger. Og jeg vil så gerne læse J.K. Rowlings krimi-bøger, men jeg har været så meget nervøs for det, fordi det var krimier. Men det gør mig helt glad at høre du har det sådan med dem, så tror jeg også at jeg vil kunne lide dem.

   Slet
 2. Jeg synes egentlig OK om krimi, for det meste synes jeg bare de er lidt kedelige, fordi jeg altid gætter hvem morderen er og hvordan det hænger sammen læææænge før hovedpersonen... Og har i øvrigt aldrig læst enm Jussi-bog, haha :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha... hvor er det sjovt, så tror man, at man er den eneste i hele Danmark der ikke har læst en Jussi-bog, og nu synes jeg pludselig rigtig mange ikke har. Det er helt rart ikke at være den eneste. :0)
   Ja, det er nemlig ret frustrerende at læse en krimi færdig, når man har regnet hele slutningen ud. Og jeg synes desværre det sker for mig, når jeg så en sjældent gang forsøger mig med en krimi.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig