lørdag den 14. marts 2015

The Hunger Games: Mockingjay - del 1


 

Katniss Everdeen is in District 13 after she shatters the games forever. Under the leadership of President Coin and the advice of her trusted friends, Katniss spreads her wings as she fights to save Peeta and a nation moved by her courage.

Ja... det er jo noget tid siden den har været i biografen, og det varer nok ikke længe før den kommer på blue ray og dvd. Men jeg har bare haft så svært ved at skrive om den.

Til at starte med tog mig evigheder før jeg fik den at se. Jeg elskede Catching Fire, den var bare så fed. Men problemet er at jeg var så inderligt skuffet over den sidste bog i Hunger Games serien, og jeg synes stort set ikke der var handling i den. Da jeg så hørte de ville lave den til to film, der var jeg sikker på at jeg ville komme i biografen og se en lidt tynd film. Det gjorde jeg også. Mockingjay er ret tynd. Ca. 3/4 del af filmen føles som en lang start, og det er nok ikke så underligt fordi den næsten følger bogen sætning for sætning. Helt ned til plotlinet omhandlende katten. De symbolske roser mv.
 


Dermed sagt så er det selvfølgelig en underholdende film. Der findes langt værre film at se, og efter at have læst bøgerne to gange og set de første film nogle gange. Så er man næsten ved at føle at karakterne er en del af en selv, og derfor så var der selvfølgelig mange elementer ved filmen der var gode. Men derfor var jeg nu stadig skuffet.

Der er ikke så mange nye castings igen. Jeg ved ikke hvorfor men jeg brød mig ikke om Julianne Moore i rollen som distrikt 13s præsident. Det var lidt som om det brød illusionen for mig, når hun var med i en scene.

Jeg er normalt fan af at de laver gode historier til to film, men i den her synes jeg lidt det var et problem. Jeg synes ikke historien om hvordan Katniss bliver billedet på oprøret er stærk. Ikke stærk nok til at bære en hel film, hvilket det jo vitterligt gjorde.


SHARE:

2 kommentarer

  1. Sjovt at du kommer med den anmeldelse lige nu. Dvd'en kom i går :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Så var det jo faktisk helt perfekt at min anmeldelse kom på i dag. :0) Man har lov til at være heldig en gang imellem.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig