mandag den 13. april 2015

Dewey's read-a-thon 25.-26. april

Så er det ved at være tid igen. Det føles som rigtig lang tid siden jeg har deltaget sidst, og det er det faktisk også, jeg har ikke deltaget de sidste to gange, den ene gang fordi jeg blev syg og den anden gang havde jeg en aftale jeg ikke kunne bryde, men den her gang satser jeg på at jeg kommer stærkt efter det.

Her er min bogstak jeg nåede at læse, sidste gang jeg deltog, og jeg er så småt begyndt at planlægge bogstakken for denne gang. Det er faktisk ret svært, for under sidste readathon var jeg utrolig fokuseret på at få læst noget, så jeg sad næsten hele tiden og tjekkede hvor langt jeg var kommet. Så små hurtige bøger må helt klart være vejen frem.

For dem der ikke ved det så går Dewey's read-a-thon, ud på at læse så meget som mulig i 24 timer. Nogle forsøger at blive oppe hele natten og andre læser kun i dagtimerne, så det er helt op til en selv hvor meget man ligger i det. Det er altid, super, super hyggeligt, fordi der er så mange der deltager i bogblog-land. Det er virkelig en stor del af fornøjelsen at sidde og følge hvordan det går med andre. I Danmark starter det kl. 14, den 25. april og slutter dagen efter samme tid.

Jeg regner selv med at lave et indlæg jeg opdatere løbende.

Hvis det er noget for dig, så skynd dig at tilmeld dig helt officielt her:

http://24hourreadathon.com/2015/03/26/april-2015-reader-sign-ups/
SHARE:

6 kommentarer

 1. Jeg glæder mig til at følge dig :-)

  Jeg har en aftale om søndagen, jeg ikke kan rykke, så jeg deltager kun i den første halvdel, men jeg glæder mig alligevel. Har lige lavet om på min planlagte bogstabel og er ikke 100% sikker endnu, om det skal være lige præcis de bøger - det finder jeg nok ud af i løbet af denne uge - afhængig af hvad jeg får læst :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ah.. øv, at du ikke kan være med hele vejen, men jeg glæder mig også til at følge dig, det du kan være med. :0)

   Slet
 2. Jeg har tilmeldt mig - det bliver første gang for mig, da jeg ALTID skal noget, når der er Read-a-thon, men denne gang er jeg med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så er jeg ikke den eneste der har været uheldig, men fedt at du kan være med i år! Jeg glæder mig til at følge dig!

   Slet
 3. Jeg deltager også denne gang, bogstakken er på plads og snacks er planlagt. Det bliver fantastisk. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh.. du er jo alt for godt med! :0) Det er snyd, jeg aner ikke hvad min bogstakke er endnu, men jeg er på rette vej. Glæder mig til at kigge ind til dig og se hvordan det går.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig