søndag den 28. juni 2015

Carlsens romankonkurrence


YES! Endelig en super, super fed roman konkurrence!! En som alle os YA amatør-skrivere virkelig bør deltage i. Især hvis du har læst masser af engelsk YA, så du ved hvad det er de unge læser i dag.

Carlsen søger nemlig nye stemmer, alt lige fra personer der aldrig har udgivet før - til garvede forfattere der bevæger sig ud i en ny skrivestil.

 • Deadline for indlevering af manuskript: 1. maj 2016
 • Manuskriptets længde: Minimum 100.000 tegn inkl. mellemrum
 • Målgruppe: 13 år og opefter Vinderen udnævnes på BogForum 2016
 • Præmie: 100.000 kr. samt udgivelse af vindermanuskriptet på Forlaget Carlsen

Læs mere om konkurrencen her


Selvom der helt sikkert er mange der sender ind, så kan det sagtens være at Carlsen vil antage dit manuskript alligevel, så der er ingen undskyldning! Kan du så se at komme i gang! Jeg får næsten lyst til at råbe 'Who's with me!!' 'Let's do this shit'!


Kilde, tekst og foto er lånt hos Carlsen selv
SHARE:

4 kommentarer

 1. ÅHHH, det er altså fristende.
  Men mine skriveri-evner er vist blevet ret støvede...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vidste slet ikke du skrev! Men der er et helt år til konkurrencen slutter, så mens du kommer på en super fed ide så kan du jo pudse skrive-egenskaberne af så længe. ;0)

   Slet
 2. Det kribler i fingerne for at komme i gang! Klart noget jeg vil overveje! Har dog aldrig skrevet noget så "langt" før... det er indtil videre kun været noveller. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhh. gid jeg kunne holde mig til noveller, men mine historier vil bare være lange og kæmpe og umulige. Synes helt klart du skal give det et forsøg! :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig