onsdag den 1. juli 2015

Da hun forsvandt
 
 

Da hun forsvandt

Forfatter: Gayle Forman
Serie: If I Stay #2 / Hvis jeg bliver #2
Originalsprog: Engelsk, Where she went
Genre: Realisme, kærlighed
Målgruppe: YA
Udgiver: Gyldendal

Tak til Gyldendal for anmeldereksemplaretDer er gået tre år siden den tragiske ulykke - og siden Mia forsvandt ud af Adams liv. Mia går på Juilliard i New York og har kastet al sin energi i celloen og den klassiske musik.Adam lever rockstjernelivet på USAs vestkyst med paparazzi og kendis-kæreste.Men ved et tilfælde mødes Mia og Adam i New York og har en enkelt aften sammen. Imens de udforsker byen, genopdager de fortiden og åbner deres hjerter for fremtiden - og for hinanden.  

'Da hun forsvandt'' er den helt perfekte afslutning på historien om Mia og Adam. Hvor er jeg lykkelig for at Gayle Forman har skrevet den her efterfølger til 'Hvis jeg bliver'.

Bogen er skrevet ud fra Adams synspunkt, og den er cirka ligeså lang som den første bog, hvilket er alt for kort. Handlingsmæssigt foregår historien over ganske få dage, hvor Mia og Adam tilfældigvis møder hinanden igen efter at have været fra hinanden i tre år siden ulykken.

Gayle Forman er en mester til følelser. Det er tydeligt at hun forstår og kan se hver enkelt følelse der røre sig i sine karakterer, og det er utrolig imponerende, fordi det gør at historien bliver utrolig ægte, både fra Adams side men også fra Mias.

'Da hun forsvandt' er en meget anderledes bog i forhold til 'Hvis jeg bliver', på trods af at den handler om de samme personer. Hvilket giver fuldstændig mening, da det der skete for dem begge for tre år siden, har ændret hele deres verden, deres liv og dem selv.
 
 


SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig