tirsdag den 30. juni 2015

Anna og det franske kys 
Anna og det franske kys

Forfatter: Stephanie Perkins
Serie: Anna and the French Kiss #1
Originalsprog: Engelsk, Anna and the French Kiss
Genre: Realisme, kærlighed
Målgruppe: YA
Udgiver: Lindhardt og Ringhof
Tak til Plusbog for anmeldereksemplaretAnna er glad og tilfreds i Atlanta, hvor hun ser frem til at starte på sit sidste år på high school. Hun har en trofast bedste veninde, et godt fritidsjob i og et crush på en fyr, der netop er begyndt at vise interesse for hende.

Anna bliver derfor ikke begejstret, da hendes far beslutter sig for at sende hende på kostskole i Paris. Selv om Anna ikke kan fransk møder hun hurtigt en ny gruppe venner, og ikke mindst den søde og charmerende Étienne St. Clair. Desværre er han allerede taget – og det er Anna vel egentlig også? Men i lysets by kan alting ske.Nu har jeg endelig fået læst den super populære 'Anna og det franske kys', og jeg forstår godt hypen. Jeg har sjældent læst så ægte en kærlighedshistorie i YA genren. Det var begrænset hvor mange klichéer der var at finde - da bogen og kærlighedshistorien er fuldstændig sin egen, og den går sine helt egne skæve veje. Det var et dejligt frisk pust, som YA genren virkelig trængte til.

Historien foregår delvist i Paris, og jeg elsker det! Jeg elsker alle de parisiske beskrivelser, og Stephanie Perkins' humor og ikke mindst hendes evne til at beskrive følelser. Anna er noget så ægte og troværdig at jeg virkelig føler med hende hele vejen igennem. På trods at jeg måske ville have reageret anderledes end hende i nogle situationer, så føles det fuldstændig rigtigt for hende.

'Anna og det franske kys' er en rigtig sød kærlighedshistorien, med både et stort S (for sød) og K for (kærlighedshistorie), men den var også mere end det. Bogen handler nemlig også om venskaber og familie og ikke mindst om Anna selv.

Jeg var ikke 100% forelsket i Anna og Étienne, men jeg er 100% forelsket i Stephanie Perkins skrivestil og i hendes beskrivelse af Paris. Åh.. hvor ville jeg dog gerne til Paris, ligenu og her!

 
SHARE:

2 kommentarer

  1. Ihh den lyder altså vildt sød, må helt sikkert læse den på et tidspunkt :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det synes jeg helt sikker du skal. Total sukkersød læsning! :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig