onsdag den 8. juli 2015

Double Crossed: A Spies and Thieves Story
 
Double Crossed: A Spies and Thieves Story

Forfatter: Ally Carter
Serie: Gallagher Girls, #5.5; Heist Society, #2.5
Genre: Realisme, mysterium
Målgruppe: YAFås endnu ikke på dansk

Fås gratis på engelsk her:  http://spiesandthieves.com/When Macey and Hale meet at a society gala, the party takes a dangerous turn. Suddenly they’re at the center of a hostage situation, and it’s up to them to stop the thugs from becoming hostile. Will Macey’s spy skills and Hale’s con-man ways be enough to outsmart a ruthless gang? Or will they have to seek out the ultimate inside girl to help?

The worlds of Heist Society and the Gallagher Girls collide in Ally Carter’s fast-paced, high-stakes and tantalizing new story. Get a behind the scenes glimpse as Ally delivers an irresistible thriller that is full of her signature style and savvy twists.
‘Double crossed’ er faktisk skyld i at jeg aldrig fik læst Heist Society bogen færdig, for ‘Double crossed’ er en novelle med karakterne fra både ‘Hesit society’ og ‘Gallagher Girls’ og det nummer den har (se under serie) indikere hvornår jeg skal læse bogen og jeg var på det tidspunkt ikke nået så langt i ‘Gallagher Girls’. MEN nu har jeg endelig fået den læst, og kan konstatere at det havde været ligegyldig hvor langt jeg var i Gallagher Girls serien, for der er ikke nogle spoilers i forhold til historien - ikke noget der giver mening hvis man ikke ved det i hvert fald.

Jeg nød den her lille novelle rigtig meget. Jeg elsker når karakterne fra forskellige historier går over og interagerer med hinanden. Det er jo bare generelt en skøn ting når flere karakterer man holder af pludselig er i sammen ‘lokale’.

Derudover var det faktisk en rigtig god lille kort historie, der både var spændende og super sjov. Og egentlig rigtig godt fundet på. Faktisk synes jeg den havde noget jeg har savnet i ‘Heist society’ serien generelt, og så gav den mig lyst til at læse videre på begge serien, og så må man jo sige at den har opnået det den skulle, og for mit vedkommende mere til. Så det er helt sikkert et must read hvis du læser enten ‘Gallagher Girls’ eller ‘Heist Society’.
SHARE:

2 kommentarer

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig