torsdag den 23. juli 2015

Juli sidst

Juli måned er den tid på året hvor jeg læser absolut mest. Det er lidt sjovt, for det er ikke i den måned jeg plejer at holde ferie, men jeg har også de sidste par år været alt for dårlig til at holde ferie i Danmark og bare læse. Sidste år i juli står dog allermest i bryllupstegn, da jeg bliver gift 2. august, alligevel får jeg læst 20 bøger, og det satser jeg også stærkt på at nå i år.

Særligt to bøger stråler ud fra min skønne juli minder nemlig graphic novel serien: 'Fables' og romanen 'Min mands hemmelighed'. Den skrivetips mæssig blogindlæg om vigtigheden af en god start tog præsen senere udgangspunkt i hans vielsestale i kirken, så det kom ret meget bag på mig, men det var så fint - han citerede Jane Austen. <3.

Jeg fik faktisk kun læst to sommer-tema bøger i den måned, nemlig 'Resten af sommeren' og The summer of yesterday' og i år vil jeg rigtig gerne læse flere.


Ligesom i juni lå mit spejlreflekskamera fuldstændig stille, så jeg har svært ved at finde ud af hvad jeg ellers har rodet med i juli, men jeg tror egentlig der var stor fokus på brylluppet. At skrive tale, og bare nyde det øjeblik, som med tiden vil føles uendelig kort.

Så det er primært de private minder der fylder mest, som min polterabend, men selv der har min blog haft fingeren med i spillet. Fordi min beta-læser veninde Nanna Foss var med, og hende har jeg kun mødt gennem min blog, så det er jeg den evigt taknemmelig for. Her billede fra min polterabend - den pæne del. :0)

Det var også i juli måned vi kaldte til bogbloggertræf, og brugte tid på at planlægge og se frem til det der senere skulle vise sig at blive en helt fantastisk dag.

Der blev ikke skrevet meget i juli måned, men det var faktisk her hvor mange ting omkring min historie faldt på plads, og som gjorde at der senere blev skrevet til og slettet på livet løs.

SHARE:

2 kommentarer

  1. Tænk at det allerede er et år siden med polterabend. Det var så hyggeligt! Håber du får nået dit læsemål for juli. Savner dig på skriveferien, men håber vi ses i løbet af efteråret i stedet :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg ville også vildt gerne have været med, og er dybt misundelig hver gang jeg ser billeder derfra. :0) Og ja mega hyggeligt sidste år, og håber virkelig også at se dig i efteråret. Synes det er så langt tid siden. :0(

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig