lørdag den 18. juli 2015

Serier jeg ser: Arrow

 Arrow er en tv-serie der bygger løsligt på DC Comics karakter Green Arrow, der igen løsligt bygger på Robin Hood. Serien skal til i gang med sin fjerde sæson. Jeg har ikke læst Green Arrow tegneserien men jeg har set alle tre sæsoner indtil videre.

Jeg var ret hooked på Arrow i starten, jeg synes det var en super sej serie med masser af action og jeg kunne rigtig godt lide den komplekse karakter Arrow spillet af Stephen Amell der gør det fantastisk.

Serien har i alle sæsoner været opdelt mellem nutid og en række flashbacks. Jeg ville rigtig gerne have været foruden flashbacksene i alle sæsonerne faktisk. Jeg fandt dem alt for ligegyldige og ret så flowdræbende. Den første sæson var fedt. Anden sæson var ok, men jeg synes historien begyndte at halte, og karakter relationerne fulgte ikke rigtig efter handlingen. F.eks. kan jeg sagtens se kærlighedshistorien for mig, den gik bare for stærkt i forhold til hvad der føles ægte og naturlig for seerne.

Tredje sæson - især de sidste 10 afsnit var jeg ved at få lidt spat af, og de var faktisk ret kedelige. Hvilket synes at være et generelt problem, for serien har tabt næsten en million seere fra 2 - 3 sæson. Så jeg håber inderligt at de får noget af første sæson magien tilbage og giver de mange bipersoner tid til at udvikle sig.

Serien har rigtig mange bipersoner, og der har været meget snak om at de hver især har meget lidt serietid. For at gøre ondt værre får serien engang imellem besøg af Flash-tv-serie karakterne. Jeg kan godt lide ideen, med at tv-serie karakterne besøger hinanden, men ikke når de laver det som en slags hurtigredning: så kom flash lige og redde hele dagen, det var godt nok heldigt.

De første afsnit af sæson 4 kommer til at afgøre om jeg dropper serien eller holder ved. Jeg elsker seriens potentiale, jeg synes bare slet ikke den kan leve op til de karakterer der er med eller de muligheder der ligger i den.

Har du set Arrow? Hvad synes du?SHARE:

2 kommentarer

 1. Jeg ser også Arrow, og kunne bedst lide første sæson, og i starten kunne jeg meget bedre lide flashback-scenerne end jeg har kunnet i de senere sæsoner. Det er som om, de bruger dem mere som argumentation for Olivers elendige beslutninger, hvor de i begyndelsen mere er en indsigt i, hvad der står til grund for hans motivation.
  Tilgengæld er jeg nødt til at erklærer mig dybt uenig i forhold til cross-overen med The Flash og at det er hurtigredning: Jeg ser nemlig også The Flash serien, og jeg tror, hvis man følger begge serier, så giver det at de indimellem dukker op hos hinanden så meget mere mening, hvor det ellers ville virke for nemt. Som jeg har opfattet det, så har det været en del af en aftalt plan de fleste gange og det går begge veje.

  Hvis jeg begynder at snakke om karakterudvikling og karakterforhold, så bliver min kommentar nok alt, alt for lang (så meget godt, men også SÅ meget skidt), men der er jeg overordnet enig med dig, især når det kommer til den seneste (3) sæson. De sidste episoder var virkelig pinefulde, og alligevel er jeg spændt på den kommende sæson!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg har det faktisk lidt ligesom dig. Jeg er lidt spændt på næste sæson, men samtidig gruer jeg også for at den fortsætter i samme 'nød'spor.
   Jeg har ikke set så mange Flash må jeg tilstå, jeg har kun set de første 6-7 afsnit, fordi jeg blev lidt led og ked af at der ikke var karakterfremdrift, så det kan godt være det giver mere mening 'redningsmæssigt', men hvis man ikke ser Flash, så virker det meget hova, efter min mening.
   Enig i det med flashback scenerne - jeg har aldrig brudt mig om dem, men i første sæson gav de i det mindste mening. Det gør de ikke i 2. og 3. nej. Der er de lidt pinefulde at komme igennem.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig