mandag den 3. august 2015

Juli 2015 statusE-bøger: Double crossed, United we spy, a Gallagher wedding, over grænsen, Paris for one, Do the Work og Allessandra.


Denne her måned har været en helt fantastisk læsemåned, ikke nok med at jeg har fået læst 24 bøger, jeg har også fået læst ret mange bøger jeg har måttet give seks stjerner, og derfor bliver det simpelthen også frygteligt at vælge hvilke bøger der er bedst i den her måned. Så jeg opretter en YA kategori og en voksen kategori og en fagbogskategori, ellers så er det ikke helt fair for bøgerne synes jeg. ;0) Ja, de er har nemlig også følelser, vidste I ikke det? 
 

Jeg bliver simpelthen nødt til at vælge fem yndlingsbøger for juli måned, for de har alle slået benene væk under mig. Hvis jeg må og skal vælge 1 bedste læseoplevelse, så ville det uden tvivl blive Jane Eyre.
 
 
Double Crossed: A Spies and Thieves Story (#2,5 og #5,5) af Ally Carter
Very Good Lives: The Fringe Benefits of Failure and the Importance of Imagination af J.K. Rowling
De døde vågner #1 af Line Kyed Knudsen
United We Spy #6 af Ally Carter
A Gallagher Wedding #6,5 af Ally Carter
Sjælesluger #1 af Gail Carriger
The Fill-In Boyfriend af Kasie West
Soulprinsen af Fredrik Brouneus
Fables: 1001 Nights of Snowfall af

Over grænsen af Andrea Bastian
Breathe #1 af Abbi Glines
Paris for one af Jojo Moyes
Store små løgne af Liane Moriarty
The Beast Within: A Tale of Beauty's Prince af Serena Valentino
Fables, Vol. 12: The Dark Ages af

Jane Eyre af 
Hvid som sne #2 af Salla Simukka
Rent blod #1 af Sidsel Sander Mittet
 
 

Månedens bedste fagbog
 
 
 

Do the Work - uden tvivl. Den er så god, at den har formået at sætte nogle ting på plads for mig, og det er jeg den evigt taknemmelig for.

 
 
 
 
 
Månedens bedste YA bøger
Jeg kan ikke kun vælge en. Rent blod formår at gribe mig fuldstændig med dens historie, og Hvidt snit med måden historien er fortalt på.
 
 
 
 
 
Månedens bedste voksen bøger
 
 
 
Her er det heller ikke helt fair kun at vælge en. For Jane Eyre - wow, det er virkelig en fantastisk bog. Den har virkelig ramt mig dybt, men historien har fulgt mig i mange år, fordi jeg har set BBC filmatiseringen et utal af gange. Så derfor vil jeg også nævne Små store løgne som månedens bedste voksenbog, fordi den virkelig også er helt unik og helt fantastisk god. 
 
 
 
 
 
Månedens mest skuffende bog
 
 
 
 
Breathe var bare et rent kliche-helvede og burde efter min mening aldrig være blevet udgivet.
 
 
 
 

 
 
Månedens flotteste forside
 
 
 
 
Selvom jeg virkelig værdsætter den smukke typografi på Jane Eyre bogen, så falder mit læse-hjerte endnu hårdere for Rent Blod. Jeg elsker sådan en forside som den her og jeg kunne finde på at købe bogen pga. forsiden alene.

 
 
 
Månedens mindst fortrukne forside
 
 
Selvom billedet meget fint signalere hvad bogen handler om så afsløre typografien tydeligt at bogen ikke er opsat professionelt.
 
 
 
 
 
Jeg er spændt på hvad næste måned bringer da det normalt er den måned på året hvor jeg får læst mest, men det er også den måned jeg plejer at være ude og rejse, og det har jeg jo i år allerede været i maj, så mon ikke jeg får læst lidt mere i august.
 
Hvad med dig? Havde du en god juli læsemåned?
SHARE:

2 kommentarer

  1. Åh Jane Eyre er fantastisk! :) Juli er mest gået med specialeskrivning, så jeg har desværre ikke fået læst så meget, men jeg håber at tage revanche, når specialet er afleveret.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja den er virkelig fantastisk. Held og lykke med specialet - jeg glæder mig til at høre mere om det, hvis du forhåbentlig skriver lidt mere om den på bloggen?

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig