mandag den 7. september 2015

Bøger fået i august

August var en fantastisk bogmåned. På alle tænkelige måder. Jeg fik læst rigtig mange og jeg fik endnu flere ind af døren.

Fra forlaget Alvilda fik jeg de næste to i rækken af 'Zombie jæger' serien. Den er helt fantastisk.


Fra Alvilda fik jeg også 'Hul i hovedet' som har fået utrolig meget ros og jeg glæder mig til at læse den, men jeg skal tage lidt tilløb kan jeg mærke. Det skal jeg altid med bøger der tager udgangspunkt i alvorlige emner. Fables vol. 22 er den sidste i rækken, og jeg har allerede læst den og den er fænomenal god!Fra Gyldendal har jeg fået disse bøger, og jeg GLÆDER mig til at læse dem. De er utrolig hypede i USA, og dem der har læst dem herhjemme har også kun rosende ord at sige. Åh.. der er alt for mange gode bøger i august måned, det er lige før man ikke kan rumme det.Hambros Allé er i øjeblikket, den nye danske roste bestseller bog. Det er SÅ fedt, at se mit cover i alle aviser i tiden. Lola og naboens søn har jeg fået til anmeldelse af Plusbog.Gadekatten Bob har jeg fået til anmeldelse til Kattemagasinet og Oprah Winfrey - hvad jeg ved med sikkerhed har jeg fået til anmeldelse af Rosinante & co. Begge virkelig skønne bøger for sjælen.Rejsen til Nørrebro har jeg taget med hjem fra Turbine forlaget, og jeg er faktisk spændt på at se hvordan det går med de to karaktere jeg har læst om i 'Sommeren på Carlsholm'. I kamp for Kalifatet har jeg fået til anmeldelse af Gyldendal, men umiddelbart har den ikke fået de bedste anmeldelser, men det er jo som bekendt heller ikke så tit at avis-anmeldere forstår sig på ungdomslitteratur.

To mega gode bøger! Hold op hvor er de gode altså! Og så er de skrevet af danske forfattere!! Jamen jeg er helt ellevild. Vildhunden og Panteren har jeg fået af Forlaget Facet og Mørkets søn fra Ulven og Uglen.


Sidst men ikke mindst fik jeg min forudbestilling, af den næste bog i Throne of Glass serien. Jeg glæder mig SÅ meget til at komme i gang med at læse dem.
Ud over denne stak havde vi også 1 års bryllupsdag, og så skulle vi jo give hinanden papirgaver. (Fordi det var papirbryllup ;0)) Min ide for så var der en god chance for at jeg ville få bøger. ;0)

Det gjorde jeg også, jeg fik disse tre smukke bøger til samlingen:

Jeg synes de er noget af det smukkeste.

Jeg skulle selvfølgelig også give manden bøger, og han fik lidt flere end dem der er vist herunder. Men disse er bøger jeg selv drømmer om at få tid til at læse.


  
 Mistborn trilogien var ikke med i hans gave, det var bare en vi købte i 'fællesskab'. Jeg har flere gange tænkt på at købe den, men det blev ikke til noget før jeg forslog ham at læse den serie, for jeg tror det var lige noget for ham. Så nu er han i gang med at læse den før mig. Typisk. 


The magicians serien er virkelig smuk. Jeg er næsten helt ærgerlig over jeg ikke laver vlog edition, for de er bare er bare noget af det smukkeste. Alt fra deres mønstrede ryg til deres epic natur forsider.


Har I købt fået noget godt ind af døren i august måned? Bliver I også snart nødt til at bygge stuen om til et stort bibliotek ligesom mig?
SHARE:

6 kommentarer

 1. Sikke nogle fantastiske bøger! Der er mange imellem jeg gerne vil læse.
  Og de tre fairy books er virkelig noget af det smukkeste!
  Jeg har også anskaffet alt, alt for mange bøger i august. Er blevet nødt til at begynde at stable ved siden af reolerne, så nu står den på bogkøbestop (hvis jeg ellers kan overholde det :) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er blevet nødt til at inddrage et tøjskab til at ligge bøger ind i. Det er meget mod min vilje, men i det mindste er det i samme rum som resten af mine bøger, og jeg overvejer at flytte det ind i stuen. Der er jo ikke noget hyggeligere end en stue med væggene fyldt med bøger, vel? ;0)

   Slet
 2. Øjøjøj! Det ser vel nok godt ud :)
  Glæd dig til Mistborn - helt klart en af de bedste fantasyserier, jeg har læst. Kan du ikke lokkes til at læse The Magicians-serien i løbet af efteråret? Den serie overvejer jeg nemlig at læse, hæhæhæ :D

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Min man har faktisk læst den første i Magicians serien, og han er ikke helt oppe og ringe, så det har dæmpet mit behov for at læse den lidt, men jeg vil se om jeg ikke kan gøre et forsøg. ;0)

   Slet
 3. Det var noget af en lækkerheds stak!

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh.. ja det har været en af de helt særlige måneder. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig