søndag den 6. september 2015

Metro Litteratur konkurrence

Så er det endnu engang tid til Metro Litteratur konkurrence. Nu er det femte gang at Københavns metroe og Saxo har slået sig sammen om at promoverer unge litterære og grafiske talenter i Danmark.

Teksterne vil blive udgivet som e-bøger, der kan downloades hos Saxo og via QR-koder i metroen. Vindere af forfatterkonkurrencen får udgivet og markedsført teksten som e-bog. Vinder af grafikerkonkurrencen illustrerer forsider til vinderteksterne. Alle vindere modtager et gavekort til Saxo.Hvad saxo skriver du skal gøre:


Bidrag skal være os i hænde senest 20. september 2015. Deltager du i flere kategorier, skal du sende dine filer af flere omgange. Ved indsendelse af bidrag garanterer du, at du selv har rettigheder til det indsendte værk, og at du accepterer konkurrencens betingelser og vilkår, der kan læses på nærværende hjemmeside.
 
Saxo forbeholder sig retten til at benytte de af dommerpanelet udvalgte værker, inden for konteksten af Metro-Litteratur-projektet og lignende kulturelle eller forlagsrelaterede projekter. Forfattere og illustratorer har ophavsretten til deres respektive værker.
 
Send dit bidrag gennem formularen (https://www.saxo.com/side/metro-litteratur) for de enkelte kategorier senest 20. september 2015 kl. 23:59.
 
For at deltage i Metro-Litteratur skal du være under 35 år, altså født efter 1. januar 1980.
 
Tidligere vindere af Metro-Litteratur kan ikke deltage.
 
 
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig