mandag den 21. september 2015

Harry Potter festival 16. - 17. oktober i Odense

Hvor jeg dog elsker at der findes sådan noget som det her i Danmark, og med de billeder jeg har set de sidste par år, synes der at blive gjort rigtig, rigtig meget ud af det. Og jeg overvejer kraftigt at tage afsted i år, for det lyder bare som verdens fedeste festival.

Weekenden den 16.-17. er virkelig i litteraturens tegn. Der er både Dewey read-a-thon og der er fantasy bogmesse på Herlufholm den 17.-18. Og jeg vil noget så utrolig gerne det hele. Åh.. suk.

Men jeg hælder nok mest til at besøge Odense om lørdagen, da der bare sker så mange fede ting. Bare at gå rundt i byen og opleve al Harry Potter-glæden og kærlighed - det ville være ret stort. Der er masser at lave for især børn, men unge kan også tage til Hogwarts fest. Man kan se Harry Potter filmmaraton, og deltage i alle mulige spændende workshops.

dette link finder du alt information og program for dagen.
 
 
 
OPDATERET (24/9): Nu er programmet så ENDELIG!!!!!! kommet til Herlufholms fantasybogmesse. Se det her: http://fantasybogmesse.dk/program-2014/
SHARE:

4 kommentarer

 1. Malene og jeg skal være frivillige om fredagen, og vi glæder os helt vildt meget! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh. hvor er i seje!! Kan godt forstå at I glæder jer. ;0)

   Slet
 2. Som Rikke siger, så glæder vi os hammer meget!
  Ikke kun til at være frivillige og opleve hele magien så tæt på, men også til festen fredag aften og symfonien om lørdagen - det bliver så eventyrligt! :')

  SvarSlet
  Svar
  1. I er altså bare så heldige!! I kommer jo virkelig tæt på Harry Potter magi. Jeg er VILDT misundelig. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig