lørdag den 17. oktober 2015

Dewey's Read-a-Thon Oktober 2015 (opdateres)

 
I dag er i sandhed bøgernes dag, om man så tilbringer dagen på Herlufholm, i Odense til Harry Potter festival eller man sidder hjemme og deltager i read-a-thon med mange mennesker fra hele verden. Jeg deltager kun i dag, men jeg har alligevel glædet mig helt enormt meget, og lige om ganske få minutter går vi i gang. Juhu... Hvis du er interesseret i at følge med (hvilket kan anbefales, for det er noget af det hyggeligste at følge andres løsedøgn) Så deltager en stor del af de danske bogbloggere og ellers forgår det på twitter og instagram under #readathon

Indlægget her opdatere jeg løbende i dag. Rigtig god fornøjelse alle der deltager!! Jeg glæder mig til at følge med!


14:00 Nu begynder det!!! Jeg begynder simpelthen med den tykkeste bog af alle dem jeg har valgt. Nemlig: 'Efter dig' Godt begyndt, halvt færdig som man siger. 'Efter mig' er fortsættelsen af 'Mig før dig' og den glæder jeg mig rigtig meget til, for jeg synes virkelig (kontra rigtig mange andre) at den bog fortjener en fortsættelse.
16:46 Åh... hvor jeg dog elsker at være tilbage i England, og med Jojo Moyes fortællerstil. Det er bare så utrolig hyggeligt, og indtil videre forstår jeg til fulde hvorfor Jojo Moyes har set behovet for at komme med den her efterfølger. Det giver bare så god mening. Stakkels Lou.


18:12 Sidste side af 'Efter dig' er vendt, og sikke en skøn historie fra Jojo Moyes hånd, eller nærmere ENDNU en skøn historie. Helt fantastisk! :0) 398 sider er der alligevel blevet vent - hvilket jeg næsten ikke kan forstå og om lidt vil jeg i gang med noget helt andet - noget let og sjovt, men først aftensmad.


18:19 Klik, klik. Tradition tro så vil jeg klikke en bog hjem for hver bog jeg har læst. (Ja en ret ny tradition jeg indførte sidste gang ;0)) Som egentlig giver meget god mening for mig, fordi at jeg under at læse andres read-a-thon bliver utrolig inspireret til at købe bøger. Den her gang er jeg helt høj på hvor fed en efterfølger er. Så jeg har debatteret længe med mig selv om jeg kunne vente på Shopaholic-fortsættelsen til den kom til sommer på dansk, men nej, det kunne jeg ikke. Jeg er lidt ved at glemme historien kan jeg mærke og jeg har læst en stor del af dem på engelsk, så jeg skynder mig at klikke den hjem.


18:25 Aftensmaden varmer i ovnen og mens jeg venter vil jeg begynde på 'Hold me closer'


 

 

19:17 Flyver gennem 'Hold me closer' der stortset kun indeholder sangtekster - men nej hvor er de sjove. :)


19:28 'Hold me closer' er læst på næsten under en time nu faktisk med aftensmadspisning, dog med læsning samtidig. ;0) Og der var et par grineudbrud indimellem, men overordnet set så er det lidt en middelbog, da den stortset kun skal læses fordi den er sjov. Bogen var på 211 sider, men det snyder rigtig meget fordi der nærmest ikke står noget på siderne. 2 bøger læst, og jeg bliver næsten helt trist ved tanken om at jeg ikke skal læse videre med jer andre i morgen.19:31 Klik. Klik. Den næste bog jeg klikker hjem efter endt læsning er en bog jeg har villet bestille længe faktisk, og nu er jeg blevet mindet om det fordi den er med i flere read-a-thon bunker jeg har set. Det er nemlig Red's untold tale fra once upon a time.


19:32 Nu vil jeg fortsætte i den humoristiske afdeling, om end mere i den drømmende ende, og begive mig ind i Harry Potters forunderlige verden ved at læse Quidditch gennem tiden.

20:49 Endnu en hurtigt læst lille bog. Det er langt tid siden jeg læste den første gang, man kan ane den gamle engelsk udgave i baggrunden på billedet, den tynde grønne sag. Det var virkelig vidunderligt at være tilbage i Harry Potters univers, der er så helt igennem magisk. 105 sider. 

20:53 Klik. Klik. Nå nu vi snakker om gamle velkendte universer, så har jeg lige klikket Life and Death hjem. Den nye twilight fanfiction af Meyer hvori Bella og Edward skifter roller, altså at pigen er vampyr og Bella-karakteren er en dreng. Jo mere jeg høre om den jo mere bliver jeg usikker på om jeg vil læse den. Jeg mener, kunne Meyer i det mindste ikke have fundet nogle bedre navne til dem. Oh.. well nu er bogen bestilt for jeg er nysgerrig og jeg var ret stor fan af Twilight, så mon ikke jeg ender med at se hvad det er for noget.


20:59 Nu videre til en bog jeg tror vil kunne holde mig vågen i de næste mange timer. The Distance Between Us.

09:31 På et eller andet tidspunkt i nat nok mellem 1-2 fik jeg læst The Distance Between Us færdig, hvorefter jeg bare gik ud som et lys. Hvilket er heldigt nok, da jeg står og skal ud af døren lige om lidt. 312 sider. Så Dewey er ovre for mig i den her omgang, øvøv (eller jeg kommer nok til at følge med i hvordan det går jer andre stadigvæk. ;0)) The Distance Between Us var bare helt perfekt. Kasie West er bare helt fantastisk til at skrive kærlighedsrealisme - hun er nok lidt blevet min favorit faktisk! Så derfor...


09:39 Klik. klik. Skynder jeg mig at klikke en bog mere hjem af Kasie West, nemlig 'On the fence'. Det var så sidste bog jeg kunne klikke hjem nu. (Hvilket får mig til at tænke på at næste Dewey, bliver jeg nødt til kun at læse ultra korte bøger så jeg med 'god samvittighed' kan bestille flere bøger hjem. ;0))09:42 Så status: En fantastisk read-a-thon!!! 1026 sider læst - tænk hvad det ikke kunne være blevet til hvis jeg læste med de sidste timer. Suk. Men jeg har stadig Bastarden og Fantastiske skabninger til gode, så dem vil jeg begynde på når jeg kommer hjem senere i dag. I alt 4 købte bøger, som jeg glæder mig til at få hjem!


Fortsat rigtig god fornøjelse og glædelig læselyst til alle jer der stadig deltager!!
SHARE:

45 kommentarer

 1. Hvor ser det herligt ud, Karin! Jeg glæder mig til at følge dig i dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Og åh – 'efter dig'! Den skal jeg også bare have læst! Jeg håber, den er fantastisk.

   Slet
  2. Tak, det er også det mest hyggeligste af det hele, at det er noget vi alle er fælles om og at vi kan følge med hos hinanden. Og ja du kan godt glæde dig til 'Efter dig', jeg synes i hvert fald den var fantastisk.

   Slet
  3. Helt bestemt! Og det lyder så herligt. Det er lidt farligt med de 2'ere sommetider.

   Og ih, hvor ser du bare ud til at hygge dig :)

   Slet
  4. Meget farligt med 2'ere og ofte meget en smagssag. ;0) Men ja jeg hygger mig rigtig meget, det er så nemt at blive i hygge-mode når man kan se I andre hygger jer så godt. ;0)

   Slet
 2. God fornøjelse! Jeg læste Efter dig færdig den anden dag - er spændt på hvad du synes om den... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvad synes du om slutningen på Efter dig? :-)

   Slet
  2. Jeg synes faktisk den var helt perfekt på sin egen måde, og laaaangt bedre end slutningen på 'mig før dig' :0) Hvad synes du om den?

   Slet
  3. Uh, jeg var faktisk ikke så vild med den. Jeg synes, det var godt at være tilbage i Louisa Clark-universet, men slutningen, synes jeg er sådan lidt mnja!

   God fortsat læselyst, jeg vil tage mig et par timer på øjet :-)

   Slet
  4. Jeg kan egentlig godt følge det, og jeg tror Moyes virkelig har tænkt over hvordan hun skulle slutte bogen, for havde den været sukkersød eller alt for grusom så ville der nok være alt for mange løftede øjenbryn. Så tror det er en svær balance.

   Slet
 3. Rigtig god læselyst, jeg glæder mig til at følge med! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, i lige måde. Det er så hyggeligt at føles med hos jer alle sammen. Jeg er spændt på hvad du ender med at synes om Beastly, jeg har kun set filmudgaven selv og overvejer at læse den.

   Slet
  2. Det er super hyggeligt :)
   Jeg var ret begejstret for 'Beastly' :) det var en god fairy tale retelling! Så nu glæder jeg mig til at se filmudgaven også.

   Og hvor er det bare en genial idé at købe en ny bog for hver bog du læser til readathon :D

   Slet
  3. Ja det synes jeg også det var. Det var en god undskyldning for mig at købe nogle bøger her lige inden jul ;0) Det lyder skønt med Beastly, den må jeg se at få læst så.

   Slet
 4. Jeg er så spændt på, om 'Efter dig' lever op til at være en god efterfølger!

  Derudover glæder jeg mig også til at følge din læsning :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg helt sikkert den gør. Jeg er i hvert fald ret glad for at hun har skrevet den. Men jeg tror at det er noget der er mange forskellige meninger omkring.

   Slet
  2. Åhhh, nu glæder jeg mig endnu mere til at læse den! :D

   Slet
  3. Tak for et hyggeligt læsedøgn!

   Slet
 5. Uh hvor jeg dog glæder mig til at høre hvad du tænker om bøgerne! ^_^

  SvarSlet
  Svar
  1. Indtil videre er det i hvert fald nogle helt positive valg jeg har taget mig, så det er skønt. :0)

   Slet
 6. Håber du hygger dig med læsningen :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg i hvert fald. Det er herligt og noget så hyggeligt. :0)

   Slet
  2. Wauw, gang i dig! Du har godt nok været flittig i dag :D
   Dejligt med lidt katteselskab under læsningen :)

   Slet
  3. Det er SÅ dejligt med katteselskab, katten er især fan af al den tid der bliver læst i sengen, det synes han det er hyggeligst. :0) Det synes jeg nu også.

   Slet
  4. Ja, de er rimelig sociale - især når det involverer en dyne eller et tæppe :D
   Dejligt at du kunne deltage denne gang - det var hyggeligt at følge med :-)

   Slet
 7. Åh rigtig god fornøjelse med Moyes' bog. Er selv i gang med den, men har valgt at lægge den til side og læse andre bøger selvom jeg virkelig gerne vil læse videre! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg plejer også at hoppe fra bog til bog når jeg læser, eller som regel i hvert fald, men den her gang går det ganske godt med at holde mig til en bog, jeg ved ikke lige hvorfor, det er lidt mystisk.

   Slet
 8. Hold da op en spændende bunke! Jeg glæder mig til at se, hvad du synes om "Hold me Closer", jeg ved endnu ikke helt, om jeg vil læse den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. :0) 'Hold me closer' var rigtig rigtig sjov, sådan grine højt sjovt, men på en måde så er det også det eneste den var for mig. Så hvis man ikke helt rammer den humoristiske del, så kunne det godt være en svær bog at nyde, tror jeg.

   Slet
 9. Rigtig god fornøjelse (lidt sent at sige - du er jo igang).
  Åh, jeg får helt lyst til at læse 'Efter dig' med det samme, men næste på listen er 'Red's Untold Tale' - som du jo så kender til. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er så spændt på hvad du siger til 'Red's Untold Tale' - den lyder bare noget så skønt.

   Slet
  2. Den er sådan okay - indtil videre er den dog lidt langtrukken. I hvert fald er vi ikke nået et højdepunkt endnu og jeg er over halvvejs... :/

   Slet
  3. Pyh, jeg må ærlig talt indrømme, at jeg er en anelse skuffet! Den var ikke nær så spændende, som jeg havde forventet og så fandt jeg til allersidst ud af, at det var en etter i en serie... Øv.

   Slet
  4. Åh.. nej! Det lyder ikke godt. Hmmm... nå, nu røg den nok lidt ned af læselisten for mig, men hvis det er en serie, så tager den jo heller ikke skade af at vente.

   Slet
  5. Nej, det er jo det! Jeg ville nu bare gerne have været klar over det, inden jeg begyndte at læse bogen, men ak!

   Hvor har du bare nået at læse meget! Velfortjent med de nyklikkede bøger - sådan! :D

   Slet
  6. Ja ikke, det synes jeg jo selvfølgelig. ;0) Tak for en dejlig dag.

   Slet
 10. Hold da op, hvor du flyver igennem bøgerne! Supersejt :)

  Selv har jeg tulret lidt rundt, og prøver at finde ud af præcis hvilken bog jeg skal læse som det næste ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uhh.. ja, det kunne jeg også meget nemt have fundet på, men jeg har valgt en helt perfekt stak den her gang. Hvilket må siges at være mere held end forstand. ;0)

   Slet
 11. Det lyde rbar erigtrig godt med "Efter dig" -- den glæder jeg mig selv meget til at få læst.

  SvarSlet
  Svar
  1. Den får i hvert fald mine varmeste anbefalinger. Virkelig skøn bog og lige hvad historien havde brug for, synes jeg. Glæder mig til at se hvad du synes.

   Slet
 12. Sikke et skønt readathon, du har haft dig! Inkl. de skønne bogindkøb! Herligt <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er ikke nogen bedre måde at fejre en readathon på. Tak for et hyggeligt læsedøgn. :0)

   Slet
 13. Elsker dine opdateringer, med hvilke bøger du køber :D Haha, det er da den bedste tradition!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er mange overvejelser ved hvert bogkøb. ;0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig