mandag den 19. oktober 2015

Bøger fået september 2015

Endnu et bogbjerg i september .... 
... og er det ikke bare herligt? Efteråret er fyldt med nye skønne udgivelser og her er dem jeg har fået i min postkasse. 
 
 

 
 
Sweet temptation er Sweet trilogien set fra Kaydens synspunkt og jeg har læst et par short-stories fortalt fra hans synspunkt som jeg synes fungerede fantastisk, så den her skal jeg helt sikkert have læst. Swoon.
 
Jeg har længe kigget på saxo efter Pivot Point i hardback udgave og pludselig var den der en dag, så den skulle jeg bare have. Den har fået SÅ meget ros og Kasie West skriver helt fantastisk. Jeg elsker hendes realisme YAs, og det er er en fantasy, så det kan jo næsten kun være endnu bedre. 
 
 
 
 

The Fox and the Star var et mere impulsivt køb, men jeg faldt pladask for den fine beskrivelse og forsiden, og jeg må sige at jeg virkelig elsker den ellers meget enkelte men virkelig smukke historie.

Jeg leder altid efter 20'erne litteratur, for det er bare sådan en spændende historisk periode, og da jeg så at Valente havde skrevet en bog så måtte jeg simpelthen se hvad det kunne blive til. Jeg har ikke været så glad for hendes børnebogsserie, på trods af at hun virkelig skriver smukt, så fandt jeg dem meget tunge, så nu er jeg klar til at prøve den her.
 
To anmelderroste bøger fra Alvilda som jeg har fået til anmeldelse. Jeg er meget spændt på at læse dem og håber snart jeg når til dem i stakken. 
 
 
 


Fra Turbine har jeg taget disse to bøger med hjem, som jeg også har lavet cover-designet til. Rubin rød har jeg tilmed læsevurderet for Turbine da jeg startede, og den synes jeg jo selvfølgelig de skulle udgive, fordi den er så fantastisk, hvilket de også gjorde! Jubiii, flere unge læsere kan få glæde af en helt igennem epic historie.

Disse to bøger dukkede op som en overraskelse, og de lyder rigtig spændende, og ja så er de også begge ret så anmelderroste. Fra Gyldendal og Alvilda.

Disse to var månedens bedste overraskelse! Jeg har hørt så meget godt om 'Red Rising' og Patrick Ness var bare helt fantastisk med sin 'Monster'-bog, så disse er SOON to be MUSTreads. :0)
 
Ilttyven er jeg i gang med lige nu og Det blå dyb har jeg anmeldt. Begge fra Alvilda. Ilt tyven er fantastisk indtil videre. 
 
 
 
 


'Logbog fra et livsforlis' var en overraskelsespakke fra Politikens Forlag - jeg elsker overraskelsespakker. Og Midnatsrosen har jeg fået til anmeldelse af Plusbog. Jeg elskede Lucinda Rileys 'Pigen på klippen'
Dumplin' fik jeg fra min Owlcrate box, og Runemagikeren har jeg fået til anmeldelse af forfatteren, og jeg håber at have min anmeldelse klar her i ugen, men den har lidt svær ved at tage form.
En skøn Helle Ryding eventyrbog - anmeldereksemplar fra Nyt Nordisk Forlag og en lille ny fagbog om oversættelse for ikke-oversættere som jeg har købt.

Sidst men ikke mindst har jeg fået denne skønne kogebog til anmeldelse fra Hahnemann projects og jeg har allerede været i gang i køkkenet med italienske retter. Mums, jeg elsker italiensk mad.


Har du fået noget godt i september?
SHARE:

2 kommentarer

  1. Din postkasse er da virkelig på overarbejde med alle de bøger, der dukker op ;-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er godt jeg har sådan en pakkepostkasse, ellers så ville jeg da vidst ikke lavet andet end at rende på posthuset.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig