søndag den 25. oktober 2015

NaNoWriMo 2015
Nu begynder NaNoWriMo sæsonnen snart igen, og jeg elsker det koncept, så jeg overvejer kraftigt, at droppe redigeringen af bog 1 for noget tid og så begynde at skrive videre på bog 2. Jeg trænger sådan til bare at skrive igen.

Hvad er NaNoWriMo?
Det er en national skrivemåned og den afholdes i november, hvor rigtig mange verden sætter sig ned og forsøger at nå målet på 50.000 ord. De 50.000 ord målet er en mellem-bogslængde. Så ved at deltage og gennemføre ved du at du faktisk kan skrive en bog på en hel måned. I hvert fald første kladde om ikke andet. Man bestemmer selv hvor meget man skriver hver dag. Gennemsnitlig skal man skrive 1667 ord om dagen, og det lyder jo faktisk sådan nogenlunde overkommeligt, også ved siden af et eventuelt fuldtidsarbejde og familieliv.

Du kan skrive dig på her:

http://nanowrimo.org/

Så er du officielt med. Det er helt gratis og man kan vinde flere præmier hvis man kommer igennem det. Plus man kan bruge siden til at opdatere hvor langt man er nået og man kan se hvor langt man har igen. Der er flere muligheder for at deltage i online grupper og man kan sagtens finde nogle danske deltagere i nærområdet man kan følge. Det er så hyggeligt.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig