mandag den 23. november 2015

Juletema læsning


 


 

Jeg har hygget mig noget så utrolig meget med at samle den her stak af julelæsning. Jeg elsker at læse juletema bøger i december og i år skal ikke være nogen undtagelse. Men som altid har jeg fundet alt for mange, jeg kan slet ikke nå at læse alle dem her i julen, men det er rart at have noget at vælge ud fra.

En god julebog for mig er en bog der har med julens store temaer at gøre. Kærlighed, hygge, familieliv og så må der gerne være en masse julestemning i form af beskrivelser af sne, varm kakao, gaver, pynt og hvad der nu ellers høre julen til. Jeg synes alt for ofte at juletemaer bøger skuffer mig på det punkt, og det er da også utrolig svært at se på en bog om den vil bringe mig den rette mængde af julestemning. Så jeg har valgt ret bredt, og så er der alligevel en vis overvægt af voksen chick-lit, men det er helt klart også i den genre der bliver lavet flest juletema-bøger, hvilket nødvendigvis ikke siger noget om kvaliteten. 'Greenglass House' lyder fortryllende og den, plus 'Baby it's Cold outside', glæder jeg mig ligenu, mest til at dykke ned i.
Læser du juletema bøger i december? Har du læst en af ovenstående og kan anbefale den? Eller kan du eventuelt anbefale nogle helt andre?
SHARE:

8 kommentarer

 1. Jeg havde ellers valgt at jeg ville læse 'A Song of Ice and Fire' i december, men jeg er kørt lidt sur i den serie, så jeg har lige som du fundet en lille stak med bøger, der har vinter-agtige titler. Jeg vil blandt andet læse 'Isens greb' af Alexi Zentner,' Snebarnet' af Eoweyn Ivey og 'Snedage' af Jan Christophersen.

  Jeg glæder mig meget til at høre hvad du synes om Greenglass House, den har jeg klikket i og ud af min kurv på Saxo flere gange :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh.. ja de lyder også helt vidunderlige, med is og sne i deres titler. :0)
   Jeg har også haft kigget på 'Greenglass house' rigtig længe, og nu skulle det være, for den lyder altså bare noget så fin.

   Slet
 2. Åh, jeg elsker jul og julebøger. Og jeg glæder mig til at læse masser af dem! I år har jeg dog droppet jule chick-lit'en, da jeg blev skuffet flere gange over genren sidste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg godt forstå du har. Jeg synes virkelig også der er langt mellem de gode bøger af slagsen i den genre, desværre. Men jeg prøver igen i år, blandet andet fordi de ofte har ekstra fokus på at være 'julede' hvor mange andre historier, ikke sætter den del så højt, og jeg ved ikke noget bedre end at læse om julede ting. :0)

   Slet
 3. Åh, hvor er det hyggeligt med julebøger. Jeg bestilte to hjem igår, som jeg tænker skal akkompagnere min december måned; glæder mig til de kommer hjem, så jeg kan vise dem frem :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg elsker simpelthen alt ved jul og at dykke ned i julebøger. Glæder mig til at se hvad du har købt!

   Slet
 4. Jeg elsker bare december, julehygge og skønne bøger om jul. Jeg har også bestil et par bøger hjem, og udvalgt et par stykker fra reolerne, som jeg gerne vil læse i december, men mest af alt glæder jeg mig til at læse 'Little Women", som jeg længe har haft planer om at læse. Glæder mig til at følge med i din julelæsning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også overvejet at læse 'Little Women' og overvejer det faktisk stadig, og grunden til den ikke er med på listen her ovenfor er egentlig kun fordi den ikke er decideret en julebog, men jeg håber jeg når den.

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig