lørdag den 7. november 2015

Status oktober 201514 bøger blev det til i oktober. Så en klar forbedring af september, meeennn stadig lidt sløvt efter min mening. I min udfordringsbjælke er der kun listet de 11 af dem (de øverste på listen), og det er fordi de tre af dem er genlæsninger, og da jeg ikke helt formår at få Goodreads til at vise jeg har læst den samme bog to gange i min statistik, ja så har jeg valgt at lade dem helt udgå fra 2015s statistik. Jeg har før kunnet tilføje genlæsninger, men det er fordi de ikke har været læst siden fra før 2012 hvor jeg startede på Goodreads, og Goodreads er bare det eneste form for overblik jeg har over min læsning, så det vil jeg ikke rode alt for meget med.


The Fox and the Star af Coralie Bickford-Smith
Trolddom og falkefjer af Helle Ryding
Dronningens dame #1 af Anne-Marie Vedsø Olesen
Runemagikeren #2 af Sidsel Katrine Slej
The Distance Between Us af Kasie West
Efter dig #2 af Jojo Moyes
Hold me closer #2 af David Levithan
Bastarden #2 af Anne-Marie Vedsø Olesen
Mørkets søn af Jeanette Hedengran og Tina Sanddahl
Shopaholic to the Rescue #8 af Sophie Kinsella
Det år vi gik til begravelser af Henriette Rostrup


Genlæsninger:
Mig før dig af Jojo Moyes
Quidditch gennem tiderne af J.K. Rowling
Fantastiske skabninger og hvor de findes af J.K. Rowling
Månedens flotteste cover: Uh.. The Fox and the Star, men det er nærmest også snyd, for forsider med den slags design er altid fantastisk flotte, og egentlig ikke den store grafiske bedrift. 'Efter dig' er jeg ret vild med, jeg synes den giver en dejlig stemning og det samme med 'Mørkets søn' som bare er super skøn og flot.

Månedens mindst fortrukne cover: 'Dronningens dame' i mangel på bedre, den er meget mørk og tung og den drukner en smule i sig selv.

Månedens bedste læseoplevelse: Uhhh... svært, svært, svært. 'Efter dig' gav mig bare rigtig meget. 'Det år vi gik til begravelser' var bare en helt vidunderlige overraskelse og glæde at læse. 'Mørkets søn' nød jeg ud over alle grænser.

Månedens mest skuffende læseoplevelse: I følge min rating er det 'Hold me closer' og ja, ud af de her, så er det nok den der ender i bunden, selvom det er en høj bund den hergang.SHARE:

6 kommentarer

 1. Jeg synes det lyder helt vildt at du kan nå at læse 14 bøger på en måned. Jeg ville gerne selv læse flere bøger, men synes snildt det kan tage en uge eller to at komme gennem en bog. Har du nogle fifs til at læse hurtigere, men måske vigtigst at læse mere konsekvent?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror jeg finder tiden ved ikke at se så meget fjernsyn og så har jeg en del transporttid. Det er egentlig ikke fordi jeg læser specielt hurtigt, men hvis jeg læser en bog som jeg kan mærke jeg kommer til at tage langt tid om, så læser jeg ofte en anden på samme tid, så jeg lidt skifter mellem dem. Det fungere super godt for mig, så godt at jeg en overgang var oppe og læse fem forskellige på samme tid. Dog skulle de ikke ligge alt for tæt op af hinanden handlings og historiemæssigt, for ellers begynder det at flyde lidt sammen.

   Slet
  2. Det er nogle år siden jeg sidst læste to bøger på samme tid, og selvom jeg kunne læse dem meget hurtigere, kan jeg også huske at jeg gik væk fra det, da jeg begyndte at blande handlingerne sammen i en toer til den ene - men det var netop også meget lignende historier, så jeg vil give det en ny chance. Tak.

   Slet
 2. Jeg synes nu, at 14 er ganske pænt :-)
  Har du vilde læseplaner for juleferien?


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det helt sikkert også, og uanset hvor meget jeg læser, så tror jeg at jeg vil synes det er for lidt, for der findes alt for mange spændende bøger.
   Jeg overveje at genlæse Ringenes Herre i juleferien i år, eller Little Women, og så er jeg ved at udvælge nogle juletema titler at læse gennem hele december måned. Hvad med dig?

   Slet
  2. Sig til, hvis du kan anbefale nogle julebøger. Jeg har nemlig planer om at læse nogle i løbet af december (og 'hamstrede' allerede nogle sidste år ;-)).

   Jeg overvejer at læse 'Six of Crows', 'The Princess and the Goblin' og/eller 'The Voyage of the Basilisk' i juleferien, hvor jeg også håber på at komme i gang med tredje bog i Farseer-trilogien.

   Mvh.
   Den lille Bogblog

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig