torsdag den 31. december 2015

Rigtig godt nytår!Det her år er bare fløjet afsted, jeg ved helt ærligt ikke hvordan det har kunnet gå så stærkt, men det har det bare. Jeg havde mange planer, men nåede egentlig ikke ret mange af dem, alligevel så har 2015 været et år fyldt med personlige mærkedage. Fremadrettet kommer 2015 helt sikkert til at stråle som et mindeværdigt år, på samme måde som 2014 nu gør. Alligevel bliver det så et helt andet 2016 jeg nu kommer til at gå i møde: Vi bliver en ekstra i familien, og arbejdshesten i mig skal til at finde sig i at gå hjemme på barsel.

Så mange nye ting venter, men 2015 skal fejres hele dagen i dag. Vi holder nytår hos os, og vi får besøg af tre af vores gode venner, så jeg ved det bliver en helt fantastisk aften. Jeg glæder mig helt vildt.

Jeg håber også I får en helt fantastisk og magisk aften hvor end i er henne i verden. Tusind tak for et helt fantastisk 2015 - det havde ikke været det samme uden jer. Jeg ser især frem til at gå det nye år i møde sammen med jer. Rigtig godt nytår!!
SHARE:

10 kommentarer

 1. Godt nytår - jeg håber, 2016 bliver fantastisk for dig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Rigtig godt nytår til dig også! Jeg håber også du får et dejligt 2016!! :0)

   Slet
 2. Svar
  1. Tak i lige måde. Tak for et godt blogår. ;0)

   Slet
 3. Rigtig godt nytår, søde Karin.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, og rigtig godt nytår til dig også.

   Slet
 4. Stort tillykke med den dejlige nyhed, Karin! Det lyder som et spændende år, du (og Mads) går i møde. Glæder mig til at følge med igen i 2016 :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tark! :0) Og godt nytår! Ja, det bliver virkelig et meget meget spændende 2016. ;0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig