lørdag den 2. januar 2016

Star Wars - The Force AwakensÅrets mest ventede film var nok 'Star Wars' - især fordi Disney har været meget sparsom med info omkring filmen, men helt sikkert også fordi at den har meget at skulle leve op til, med de gamle film som man har genset utallige gange og elsket.

Jeg er også en af dem der har set 'Star Wars' rigtig mange gange, men jeg er ikke en så hardcore fan, alligevel var jeg næsten helt spændt og lidt nervøs da jeg satte mig i biografsædet for endelig at se filmen. For jo, jeg havde faktisk kun på det tidspunkt hørt rosende anmeldelser, men kunne det nu også passe? Især fordi George Lucas ikke længere er inde over filmene.


Jeg må tilstå at jeg var utrolig godt underholdt. Disney har virkelig skabt en ny 'Star Wars' film i den gamle ånd. Rigtig mange mener at filmen er bedre end de gamle 'nye' - altså de tre prequels. Det har jeg ikke helt selv fundet ud af om jeg synes endnu - jeg har planer om at gense de gamle og så finder jeg nok ud af det.

Harrison Ford skal have meget af æren for at filmen holdte så godt som den gjorde. Han bar utrolig meget af handlingen efter min mening. Jeg glæder mig dog til at se mere til de nye karakterer som de har formået at bygge flot op i filmen.

Der var, for mig, nogle enkelte minusser. Først og fremmest var handlingen dybt forudsigelig - men et eller andet sted betød det ikke så meget for underholdnings-niveauet. Jeg tror måske filmen kunne have haft svært ved at ramme sit publikum hvis ikke man havde bevaret den ellers meget velkendte gamle model. Der var også lige lidt for mange referencer til de gamle film - jeg sad i hvert fald og tænkte, 'jaja, nu har vi forstået at det er Star Wars vi sidder og ser'. Og så synes jeg de har lånt liiidt for meget af 2. verdenskrig. Selvfølgelig kan jeg godt se de har været nødt til at skyde genveje i forhold til at der skal introduceres en masse nye ting, nye helte, ny handling, nye skurke, og derfor spare det da sikkert også en del tid at skurkene ligner noget meget velkendt og skræmmende man kender i forvejen, (de genbruger i øvrigt mange skurketing fra de tidligere Star Wars også) men jeg synes nu det var lidt ærgerligt.

Der er ikke nogen tvivl om at Disney her virkelig har brugt meget energi på at ramme noget som både gamle og nye fans vil elske. Og de har gjort et rigtig godt stykke arbejde, men de kunne godt have tænkt endnu mere nyt ind efter min mening. Men jeg er alligevel ret begejstret og ser rigtig meget frem til den næste film i rækken.

SHARE:

2 kommentarer

  1. Årh, den har jeg også lige set. Fantastisk film :D Er enig i dine minus punkter men var bare overordnet så mega underholdt!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg er også helt enig. Den var mega god underholdning, timerne blev til minutter. Så jeg er for det meste meget begejstret! :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig