mandag den 25. januar 2016

Mine julegaver
I går var det præcis en måned siden der var juleaften, og det slog mig at jeg ikke havde fået vist mine boglige julegaver endnu, men tiden har det med at løbe sin vej.

Jeg fik primært kun bøger af min mand i år, med undtagelse af en enkelt bog fra min svigermor, som gav mig Valhalla - Den damlede saga 1. Jeg har godt nok de tre tegneserier i hæfteudgave, men jeg har længe ønsket mig de her samlede udgaver, fordi den bare er noget så fin.


Af min mand fik jeg fire Folio society bøger - faktisk fem, men sidstnævnte var en gratis gave som Folio society sendte med, fordi de var løbet tør for deres gratis notesbøger. Hvilket var noget så fint af dem. (De medsendte også en kalender for 2016 som jeg har taget i brug) 'Gentlemen prefer blondes' havde min mand pakket ind for sjov med til og fra mærke hvor der stod: Fra: Not a gentleman. Til: Not a blond. <3


 
 
 
Min mand forkælede mig med ikke mindre end fire Rainbow Coloured Fairy Books, som bare er noget af det smukkeste. Og den bedste gave var næsten at han derved fuldførte min samling af de smukke regnbuefarvede bøger. Så jeg var godt tilfreds juleaften må man sige.
 
 
Fik I det I ønskede jer juleaften?
 
 

SHARE:

2 kommentarer

  1. Sikke nogle smukke bøger - din mand er da virkelig god til at give gaver!

    SvarSlet
    Svar
    1. Han giver helt fantastiske gaver. :0) Han ved tydeligvis hvad der gør mig glad, så jeg er utrolig heldig.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig