søndag den 24. januar 2016

Bog-filmatiseringer første halvår af 2016

2016 bliver et fantastisk filmår, især fordi der kommer en masse spændende filmatiseringer, faktisk rigtig mange endda, men som de sidste par år vil jeg vise jer de boglige-filmatiseringer som jeg selv regner med at tage i biografen og se. Biografdatoerne er de danske og de kan stadig ændre sig.
Den danske pige
I biograferne 4. februar
Filmatisering af 'A Danish girl' af David Ebershoff


Den her filmatisering har virkelig været undervejs rigtig længe. Jeg har fulgt den i hvad der føles som rigtig langt tid nu, og pludselig er den her og så med Eddie Redmayne i hovedrollen.

 
Deadpool
I biograferne 11. februar
Filmatisering af Marvel graphic novel 'Deadpool'
Jeg tror på den ene side at den her film bliver utrolig sjov og på den anden side så kan jeg godt mærke, at jeg tænker, suk ... Måske fordi nye superhelte-film indtil videre har været lidt af en skuffelse. 
 
 
Mig før dig
I biograferne 10. marts
Filmatisering af Me before you af Jojo Moyes


På trods af at der står 10. marts på kinos hjemmeside, så kan jeg ikke forestille mig at den kommer der. Da den er sat til den 3. juni i USA og der ikke er nogen trailers til den endnu. Så nu må vi se, om den overhovedet kommer i første halvår af 2016 - en ting er sikkert, jeg er ret spændt på at se den. Det er en smuk historie, på trods af jeg som bekendt ikke er så fan historien, som en kærlighedshistorie.
 
Allegiant
I biograferne 16. marts
Filmatisering af Allegiant af Veronica Roth
Well, jeg hadede rent ud sagt bogen, så jeg har det lidt svært med om jeg skal se filmen. På den anden side så er de jo kendt for at ændre lidt historien under filmatiseringerne. Så det håber jeg da helt sikkert de har gjort - især fordi at jeg tvivler på at de vil lave en så rodet film som bogen jo i virkeligheden var. Den gav i hvert fald ikke nogen mening. So heres for hoping.Pride and prejudice and zombies
I biograferne 17. marts
Filmatisering af Pride and prejudice and zombies af 

Ikke fan af bogen, men jeg tror filmen bliver SÅ morsom.
 
Batman vs Superman
I biograferne 24. marts
Filmatisering der bygger på DC comics graphic novels

Supermand-filmene har virkelig haft det svært i biograferne, og personligt er jeg selv meget mere fan af Batman end af Superman. Så det store spørgsmål er, om det er en god eller dårlig ting at begge karakterer er i samme film. Det må tiden vise.


 
Junglebogen
I biograferne 14. april
Live-action filmatisering af Disneys udgave af junglebogen der bygger
på The Jungle Book af
 
 
 
 
Den her live-action film er jeg virkelig spændt på. På en måde så har jeg svært ved at forstille mig at den er god - hvilket jo er mærkelig, for tegneserie udgaven fungerer jo ganske fint -  jeg har virkelig bare lave forventninger, men selvfølgelig skal den ses.
 
 
 
 
 
 
 
The huntsman Winter's war
I biograferne 21. april
Bygger på karakterne fra Brødrene Grimms fortælling om Snehvide
 
 
 
 
Det her er egentlig en slags fortsættelse af Snow White and the Huntsman og det var en utrolig flot film. Så jeg skal helt sikkert se den her også, selvom den tilsyneladende ikke indeholder Snow White.
 
 
 
 
 
 
 
Captain America: Civil War
I biograferne 28. april
Filmatisering af Marvels graphic novel med Captain America
 
 
 
 
Yes! Den skal jeg se. Det er ikke min yndlingssuperhelt, men jeg plejer at være ret godt underholdt under Captain America filmatiseringer.
 
 
 
 
 
 
 
Den 5. bølge
I biograferne 28. april
Filmatisering af The 5th wave af Rick Yancey
 
 
 
 
Super god bog, så jeg glæder mig rigtig meget til den her film.
 
 
 
 
 
 
 
X-men: Apocalypse
I biograferne 19. maj
Filmatisering af Marvel graphic novels med X-men
 
 
 
 
Jeg ELSKER X-men filmene. Den sidste var helt fantastisk, så jeg glæder mig noget så usigeligt meget til den her.
 
 
 
 
 
 
 
Alice i eventyrland: Bag spejlet
I biograferne 26. maj
Filmatisering af Through the Looking-Glass af Lewis Carroll
Denne film er også en slags fortsættelse af Alice in Wonderland skabt af Tim Burton, så mange af karakterne er de samme, som den forgående film.


SHARE:

4 kommentarer

 1. Der er en hel del af de film, jeg gerne vil se. Indtil videre har jeg en bioaftale med en af venner ang. The Danish Girl, og så håber jeg også at få en aftale i stand mht. Deadpool :-)

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihhh... det lyder helt fantastisk - jeg elsker at have spændende film at se frem til og gå i biografen og se. Det er så hyggeligt.

   Slet
 2. 2016 ser helt klat ud til at blive et fedt filmår :D glæer mig også meget til de mange spændene film der er på vej ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Enig, og det ser ud til at næste halve år bliver mindst lige så fed. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig