fredag den 26. februar 2016

Bøger fået siden sidst #2Siden sidst har jeg fået nogle bøger på udsalg, som jeg har skrevet og vist her men jeg har også fået disse skønne bøger ind af døren.

Disse to fantasy bøger har jeg primært købt fordi jeg synes de lyder super spændende og fordi man aldrig kan have for lidt YA fantasy læsestof.

Disse to bøger er to 'novelle'-samlinger / shortstories til Red Queen serien - der snart udkommer hos Gyldendal og A Lunar Chronicles. Jeg elsker begge coverdesigns og det er sjovt at se hvor forskellige de er på trods af at de jo faktisk begge er stortset ens fordi de begge kun illustrerer en krone.
Jeg har for nylig læst en historisk roman der foregår i England, Cinders & Sapphires, men jeg var noget så skuffet og jeg mindes de historiske romaner jeg plejede at læse, for de er en hel del bedre. Så jeg købte lige sådan lidt impulsivt to nye, med velkendte dygtige forfattere.


Af Gyldendal har jeg fået disse to bøger til anmeldelse. Jeg glæder mig til at læse hvordan Boy Nobody serien ender, og så er jeg lidt spændt på 'Den her bog elsker dig', da den er udgivet af mega youtube stjernen over dem alle Pewdiepie .


Af Politikens forlag har jeg fået 'Noget om Grace' til anmeldelse, og den glæder jeg mig til at læse, for jeg var vild med Antony Doerrs 'Alt det lys vi ikke ser'

Ind af døren kom også tre eksemplarer af 'Københavns skygger' fra Ulven og Uglen. Grunden til at der var tre, er fordi det er mig der har designet bogomslaget, men bogen lyder utrolig spændende, og dansk fantasy er jo et mustread for en fantasy-nørd som mig.  
 
 
 
 

Sidst men ikke mindst har jeg købt en samling af graphic novels der bygger på computerspillet Dragon Age, som jeg elsker. Så jeg er spændt på og se om denne udvidelse af universet er noget for mig.
SHARE:

4 kommentarer

 1. Wow, de der to hisoriske romaner, med damerne på forsiden, udstråler helt vildt sådan nogle kiosk-romaner :D Er det, det? Altså med størst vægt på romance og erotik.

  SvarSlet
  Svar
  1. Både ja og nej. De er ikke traditionelle kiosk romaner - mange af dem er New York times bestsellere, men derfor kan det godt være man kan købe nogle af dem i kiosker i USA. I Danmark er Lisa Kleypas Wallflower serie udgivet som almindelig roman hos Rosinante & co. Men ja de er vaskeægte guilty pleasure kærlighedsromaner. De har som standart ikke mere end 2-3 sexscener i sig - eller det havde de, jeg har ikke læst nogen nye siden Fifty Shades of Grey udgivelsen, så det kan være det er tiltaget siden.

   Slet
 2. Svar
  1. Ja de er virkelig skønne, jeg glæder mig til at se om indholdet er ligeså fint. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig