torsdag den 25. februar 2016

Blodets bånd

 
 
 
 
Blodets bånd

Forfatter: Sidsel Sander Mittet
Serie: Morika #3
Genre: Fantasy
Målgruppe: Unge og voksne
Udgiver: Forlaget Facet


 Tak til Forlaget Facet for anmeldereksemplaret
 
 
 
 
Korau, Eshri og deres venner har slået Oryndro i Makan og reddet Aubr, men krigen er langt fra overstået. Selvom hilaer og morikanere nu kæmper side om side, er deres forenede styrker ikke nok. Hvis de skal vinde krigen, må anderledes kræfter i spil. Alt har sin pris, men de er nødt til at gå videre på trods af store personlige omkostninger. Samtidig kaster historien sin skygge ind over flokken, og snart må de sande, at det er nødvendigt at konfrontere fortiden for at vinde fremtiden. Blodets bånd er tredje bog i trilogien Morika.  
 
 

Wauv! Det er virkelig den følelse jeg sidder tilbage med efter at have læst den sidste bog i ‘Morika’ trilogien. For hold da op hvor er den serie dog fantastisk!

Samtidig føles det også en smule tomt efter endt læsning, for nu er eventyret slut, og denne gang gjorde jeg ellers et ihærdigt forsøg på at trække min læsning ud så langt som muligt, for ikke at det skulle slutte for hurtigt, og det var i sig selv ret svært.

Grunden til jeg er vild med historien er mange. Jeg elsker verdensopbygningen, det enkelte sprog, tematikkerne men jeg er især også utrolig glad for karakterne og at forfatteren ikke er bange for at udsætte dem for lidt af hvert. Så jeg er virkelig 100% med de her karakterer - jeg lider med dem, jeg hepper på dem, jeg føler stort set jeg er tilstede der hvor de er og det betyder rigtig meget - især fordi at der sker noget i bogen som jeg måske ikke føler blev ‘efterbehandlet’ nok, men som i det store billede faktisk ikke generede mig så meget, som jeg ved det ville have gjort i andre bøger og det er simpelthen fordi forfatteren virkelig har ramt noget ved mig, der gør at jeg tænker ‘fint nok, den køber jeg’ og så er jeg ellers videre i teksten.

Det er lige præcis sådan jeg har det med alle mine yndlingsbøger - at de kan slippe afsted med flere ting end andre, og det er jo fordi at de virkelig rammer mig. Så jeg kan virkelig kun anbefale den her bog til alle i håb om at de finder det samme som jeg har gjort.
   
 
 


SHARE:

2 kommentarer

  1. Det er simpelthen også bare en hæsblæsende og god afslutning, på en absolut fantastisk trilogi!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg kunne ikke være mere enig. Helt igennem en fantastisk trilogi!

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig