tirsdag den 23. februar 2016

Bogudsalg

I dag startede Arnold Buscks store bogudsalg men jeg var så heldig at komme med til før-udslag efter lukketid i går aftes. Hvor jeg (selvfølgelig) blev et par bøger rigere.


Jeg havde fået en goodiebag der ventende på mig der indeholdte en super flot notesbog, bogmærker, chokolade og tre bøger efter eget valg. Jeg gik efter Tolkiens ufærdige ‘Arthurs fald’ som jeg endnu ikke havde fået tilføjet min bogsamling. Bogen er udgivet af Tolkiens søn efter hans død. Derudover var Eremitten også det sikre valg, da den har fået kvalitetsstemplet årets debutant bogforum pris. Sidst valgte jeg den engelske bog ‘Grey’, som jeg endnu ikke har fået læst, men som jeg har planlagt at læse i år.

I går købte jeg tre engelske bøger. To i Philippa Gregorys historiske Tudor serie (som jeg rigtig gerne snart vil læse, men jeg vil gerne lige færdiggøre hendes Rosenkrigenes serie først. Den sidste bog ved jeg meget lidt om, men jeg tog jeg med fordi der var 3 bøger for 100 kr. og jeg valgte den fordi jeg faldt for coveret og fordi bagsideteksten varslede en sød og sjov historie, og dem kan man jo aldrig få nok af.SHARE:

4 kommentarer

 1. Svar
  1. Tak, ja ikke, jeg så du også var kommet fra udsalget med Eremitten og Tolkien og ellers havde fundet nogle skønne bøger.

   Slet
 2. Bogudsalg er simpelthen bare en fantastisk næsten-start på året!
  Dejligt at du fandt dig nogle gode boger! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt enig, bogkøb er altid den bedste start på alting. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig