tirsdag den 9. februar 2016

Skadedyrsbekæmperne

 


 


Skadedyrsbekæmperne
Forfatter: Sofie Boysen
Genre: Tidsrejse eventyr og fjollerier
Målgruppe: 8-11 år
Udgiver: Forlaget Blæs


Tak til forfatteren og forlaget Blæs for anmeldereksemplaretBert og Ronnie har et mindre problem: Deres mor har forelsket sig i en kakaoplantageejer og er rejst til Honduras. For at tjene penge til huslejen har de åbnet byens eneste skadedyrsbekæmperfirma. Det skulle de nok ikke have gjort. Måske skulle de heller ikke have åbnet døren for den kutteklædte damedværg med papegøjerne. I hvert fald varer det ikke længe, før de to brave brødre havner i fortiden med en flok rasende indianere i hælene …


‘Skadedyrsbekæmperne’ er en finurlig sjov børnebog der tager dig med på eventyr fra bogens aller første side. Jeg elsker forfatterens skønne fantasi, som giver mig masser af livagtige og sjove billeder i hovedet. Kombineret med den lidt skæve humor, gør det bogen utrolig underholdende.

Jeg er derfor ikke i tvivl om at bogen vil gøre sig helt fantstisk godt som oplæsningsbog - for jeg tror både at børn og voksne kan finde stor underholdningsværdi i bogen og have masser af grin sammen.

Ulig mange andre børnebøger er der ikke den store morale at finde i bogen, det er lidt som om bogen selv har besluttet at den vil være skør og give så lidt mening som mulig. Hvilket i sig selv bare er herligt og forfriskende.
SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig