fredag den 4. marts 2016

10 ting i marts

Marts måned er du her allerede? Du er lidt en underlig størrelse, for februars velkendte og skønne hverdag er væk og pludselig står du der og giver mig lidt tid. Tid til mig selv - tid som jeg nok aldrig får igen når først baby kommer. Så kære marts, du skal bruges til at få gjort de ting jeg aldrig når. Du skal bruges til mig-tid. Og du skal bruges til at frigøre mere tid i fremtiden, så den fremtidige sparsomme tid bliver brugt helt rigtig.
I marts vil jeg:Læse flere bøger end jeg har gjort i årets to første måneder.


Bygge mit nye hjemmebibliotek. I januar målte jeg op til at flytte mit evigt voksende hjemmebibliotek ind i vores stue, og nu har jeg endelig tid til at rykke alle bøgerne – og jeg glæder mig. Det er den absolutte bedste form for oprydning.Til krimimesse i Horsens for første gang. Krimi er nok den genre jeg bevæger mig mindst i – lige bortset fra gys – men krimimessen harr i år udvidet sin genre til også at indeholde ungdomslitteratur.


Skrive på min historie hver dag. Jeg har savnet ikke at kunne skrive dagligt, og nu er der lidt tid til det, så det skal helt klart udnyttes.


I biografen og se Batman vs Superman. Se den her film er jeg super spændt på, og jeg krydser alt hvad jeg har for at den er fantastisk.

Læse de bøger som jeg længe har villet læse, men som jeg af en eller andet grund ikke har haft tid til at gå i gang med i hverdagen. På tbr listen er blandt andet ’Midnatsrosen’ som jeg har set frem til længe. Lucinda Riley skriver nogle fantastiske bøger, og endelig føler jeg at jeg har tid til at dykke ned i hendes skønne beskrivelser og historiske eventyrer. ’De smukkeste’ vil jeg rigtig gerne læse inden krimimessen hvor Karin Slaughter også deltager. På listen er også to andre bøger jeg længe har villet læse’Fire with fire’ og ’Hvis bare du var min’


Holde House of cards marathon – House of Cards sæson 4 er lige om hjørnet. Mig og min mand har de sidste par år taget en fuld marathon af afsnittene, fordi de ulig mange andre serier bliver frigivet på sammee dag, og det er bare så nemt liiiigeat tage et afsnit mere.


Læsesnack en masse i påskeæg.


Anmelde de sidste bøger fra 2015 på bloggen. Jeg har lidt et hængeparti med et par titler og det bliver dejligt at få tid til endelig at komme i bund med det.


Vælge tv-serier fra – det er slut med at se tv-serier der i bund og grund er dødkedelige og som kun overlever på grund af det spinkle håbe at de måske bliver bedre.

SHARE:

6 kommentarer

 1. Spændende måned, du går i møde! :) Kunne også godt tænke mig at komme til krimimesse, selvom krimi ikke lige er min genre. Men i år har jeg desværre ikke tid. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej det er svært at nå alt det man gerne vil, og det er også første gang jeg har fundet tid til at tage afsted, men det var super hyggeligt på trods af at krimi ikke lige er min genre heller.

   Slet
 2. Noget jeg har misset? Hvorfor står der 31+5... + 6 ?? :p

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha... du har et skarpt øje. ;0)

   Slet
 3. Det lyder rigtig med opbygning af hjemmebibliotek (og som en stor opgave :-)). Viser du billeder af det, når det er færdigt?

  Hvilke tv-serier har du valgt fra?


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en kæmpe opgave! Men det er super fedt, for ligenu er der bøger overalt inde i det rum jeg plejer at have bøger, så man kan ikke tage et billede derinde for man kan ikke se biblioteket for bøger. ;0) Så ja jeg kommer helt sikkert til at blitze løs i det nye bibliotek. ;0)
   Ja det er jo det. Det har vist sig at være en af de svære ting her i marts at tage stilling til hvilke serier vi skal stoppe med at se, fordi min mand og jeg ser en hel del af dem sammen, men Arrow tror jeg umiddelbart ryger i svinget indtil videre, men vi skulle gerne have skåret minimum en tre stykker mere fra. ;0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig