torsdag den 3. marts 2016

Fables volume 16-18 og Werewolves of the Heartland

 

 
Fables, Vol. 16: Super Team
Fables, Vol. 17: Inherit the Wind
Fables, Werewolves of the Heartland
Fables, Vol. 18: Cubs in Toyland

Forfatter: Bill Willingham
Serie: Fables vol. 16-18
Genre: Tegneserie / graphic novels
Målgruppe: Unge og voksne

Fås ikke på dansk
When a savage creature known only as the Adversary conquered the fabled lands of legends and fairy tales, all of the infamous inhabitants of folklore were forced into exile. Disguised among the normal citizens of modern-day New York, these magical characters have created their own peaceful and secret society within an exclusive luxury apartment building called Fabletown.‘Super Team’er fables-seriens helt egen superhelte-udgave – det fylder dog ikke så meget som det umiddelbart lyder til. Det den her udgave handler om er nærmere at det jeg troede var hovedplottet der skulle holde helt til sidste volume blev forløst. Hvilket betyder at Bill Willingham har mere op i sit ærme, og det er jo altid spændende at se. 

’Inherit the Wind’ åbner op for hvad de sidste volumes i serien kommer til at handle om, og efter vi lige har afsluttet et hovedplot, så er det klart at spændingen falder, da der nu skal til at opbygges noget nyt. 

’Werewolves of the Heartland’ er en spin-off udgave af Fables, og har derfor ikke direkte indfyldelse på seriens handling. Men handlingen finder sted mellem volume 17 og 18, så hvis man vælger at læse spin-offen også, så bør man vente med at læse den til efter volume 17 for at undgå spoilers. Jeg troede faktisk jeg ville finde den en smule kedelig fordi den ville trække mig væk fra det spændende hovedplot, men faktisk så var jeg ganske godt underholdt.

´Cubs in Toyland’ er nok den mørkeste fables graphic novel i hele serien. Den er meget dyster, mørke og tankevækkende. 


SHARE:

Ingen kommentarer

Send en kommentar

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig