mandag den 6. juni 2016

10 ting i juni


Maj forløb stortset som forventet, bare i raketfart. Jeg har været lidt spændt på hvor meget læsetid jeg ville få med en lille ny baby i huset, men det er faktisk lykkes at finde en god rytme og det er dejligt. At have tid til læsning hver dag gør barsel mindre ensformigt.


10 ting i juni jeg godt kunne tænke mig at lave/gøre:


Hurra der er noget der hedde baby-bio – vil rigtig gerne se den nye X-men film, selvom den har fået dårlige anmeldelser, Mig før dig – ofcause! Alice i eventyrland – bag spejlet. Og (godt nok ikke en bog-filmatisering) Warcraft – et spil jeg aldrig har turdet spille fordi jeg var bange for at være nørdet nok til at spilde mit liv på det, nu kan jeg så nyde filmen. Yay.


Fejre bloggens fem års fødselsdag – med en lille temauge og selvfølgelig en giveaway. Kan næsten ikke forstå at der er gået fem år!!

Jeg manglede at læse disse to bøger på min forårslæsteliste, så dem vil jeg rigtig gerne nå her i juni.

 


 


Og begynde på min sommerlæseliste der indeholder masser af skønne sommerbøger. I mit næste indlæg viser jeg hvilke bøger jeg har i tankerne.


Se Outlander og Game of Thrones færdig og nyde dem så meget som overhovedet muligt, inden de alt for tidligt sender season final (I øvrigt: Wow sikke nogle serier, de er fantastiske – og endelig begynder vi at få nogle afklaringer i Game of Thrones!! Og Outlander – puha hvor kan den være barsk altså ...)


Jeg har nydt at anmelde Caroline Flemings kogebog så meget at jeg faktisk helt savner at anmelde kogebøger sådan generelt - at prøve nye spændende retter. Så jeg vil lige kigge mit kogebogsbibliotek igennem og se om der kunne være noget interessant og overveje at anmelde en kogebog om måneden måske.

Dyrke lidt faglitteratur som hyggelæsning (nok ikke noget jeg anmelder da jeg ikke tænker at læse bøgerne fra ende til anden, men mere som jeg vil læse magasiner)

Begynde at se om jeg kan finde lidt tid til at skrive lidt igen. Til at starte med vil jeg være fint tilfreds med at skrive lidt en gang om ugen. Hvis baby tillader det. ;0)


Masser af stunder med baby i barnevognen, en iste og danske jordbær på bordet ved siden af solvognen og en bog i hånden.

Komme lidt i form igen, muligvis med nogle øvelser fra de her bøger.


SHARE:

6 kommentarer

 1. Tillykke med blogfødselsdagen! Ja, det er ret godt gået :-)


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
 2. Kan se vi følger de præcis samme serier :p Ud over GoT og Outlander ser jeg også Pretty Little Liars, faktisk fordi du skrev om den på bloggen på et tidspunkt. Jeg er dog ved at køre lidt død i Outlander. Elskede simpelthen første sæson, men nu synes jeg, de har lidt for travlt med at skabe skandaler hele tiden. De når aldrig bare at have en glad og fredelig stund, hvor man kunne arbejde med Claire og Jamies forhold, og det synes jeg ellers, var det allerbedste ved første sæson. Jeg følger stadig med, men må nok indrømme, det mest er fordi, Jamie er så gudeskøn, at han er svær at slippe ;) Er dog spændt på at se, om de laver et twist i slutningen, så det hele ikke ender, som første afsnit af sæson 2 fortalte.

  SvarSlet
  Svar
  1. Outlanders første sæson var også total epic, så ja 2. sæson er ikke nær så skarp, jeg savner også mere Claire og Jamies, men jeg nyder virkelig at se den - jeg er også helt skør med periode dramaer, elsker at se historiske begivenheder og ikke mindst de fine historiske kjoler. Og enig mht til Jamie. ;0) Fedt at du også ser Pretty Little Liars - håber du synes den er fed. :0)

   Slet
 3. Hov forresten - hvis du gerne vil anmelde kogebøger, kan jeg anbefale 'Herlig og ærlig mad', som min veninde Emma Martiny har udgivet. Er selv blevet foræret et eksemplar, og jeg er helt pjattet med at lave nye, spændende retter!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for anbefalingen - den vil jeg lige huske. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig