torsdag den 7. juli 2016

Bøger fået siden sidst #9


8 nye skønne bøger til samlingen. Fælles for dem alle er at jeg synes de er visuel smukke og de vil alle være perfekt sommerlæsning.
Fra Flamingo: 'Arvingen' af Simona Ahrnstedt, som jeg allerede har læst og ja det var bare den perfekte bog til mit læsehumor. 'Himlen brænder' af Line Kyed Knudsen fra Gyldendal har jeg også læst, og jeg synes den så absolut er lige så god som 1'eren.
Fra Plusbog, Dronningen af Tearling af Erika Johansen, udgivet hos Peoples Press. Anbefalet af ingen mindre end Emma Watson - der går rygter om at bogen bliver filmatiseret med hende i hovedrollen. Jeg har læst bogen og ja jeg gad ret godt se den på film. 'Ravnenes Hvisken' af Malene Sølvsten er den bog alle snakker om i øjeblikket og det lyder på alle måder som en bog jeg vil elske, så den glæder jeg mig enormt meget til at dykke ned i.

Fra Politikens Forlag har jeg modtaget 'I lige linje' af Anna Grue - en bog jeg ikke helt kan bestemme mig for om jeg skal læse. Umiddelbart er det ikke min genre, men den lyder meget interessant. 'Belgravis' af Julian Fellowes var helt igennem fantastisk læsning.

Derudover har jeg købt ’The Great Hunt’ af Wendy Higgins og ’Vefa’s kitchen’. Jeg instat-køber alt af Wendy Higgins, fordi jeg var vild med hendes Sweet Evil serie. Coveret til anden og sidste bog i duo serien her, er lige blevet offentliggjort og det er bare så smukt. ’Vefa’s kitchen’ købte jeg fordi min kogebogssamling kraftigt manglede en græsk kogebog. Jeg har altid været glad for græsk mad siden jeg som barn var med på ferier til Grækenland. Jeg var et meget kræsent barn, så det var lidt sjovt at græsk mad lige var sagen.SHARE:

2 kommentarer

  1. Skønne bøger! Glæder mig selv helt vildt til at læse "Belgravia", elsker elsker elsker Downton Abbey :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er virkelig også en fantastisk serie. Gid der var flere af den slags! :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig