tirsdag den 5. juli 2016

Skrivepulten - nu på facebook & giveaway


 


Så kom Skrivepulten endelig på facebook - det tog også hvad? 5 år! Jeg har aldrig rigtig selv brugt facebook når jeg følger bloggere, jeg foretrækker bloglovin. Men det ved jeg jo godt, at det er selvfølgelig ikke alle der har det sådan, så jeg kom til den erkendelse (endelig) at oprette en facebook side til de af jer der foretrækker det.


OG det skal da fejres med en giveaway på min spritnye facebook-side. Du deltager i konkurrencen ved at klikke over like min facebook-side, og smider en kommentar i giveaway-opslaget og så er du automatisk med i lodtrækningen om to skønne Tellerup bøger.

Bloggens layout har også lige fået en lille overhaling som du måske har bemærket. Nu skulle den helst være lidt mindre tung at se på. Jeg har været lidt i tvivl med min topbar om jeg skal vælge en anden skrifttype, så den kan jeg godt nå at ændre mange gange endnu, hvis du undre dig over at den lige pludselig skifter.
SHARE:

2 kommentarer

  1. Hej. Jeg kan ikke få dit link til at virke. Jeg ved ikke om det kun er ved mig, men kommer bare til en blank side. Men går bare på facebook og finder den i stedet :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Mystisk. Tak for tippet. Hos mig virker det fint, men måske det har noget at gøre med hvilken browser man bruger. Glad for du fandt mig alligevel. :0)

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig