mandag den 4. juli 2016

10 boglige ting i juli 

Juli! Sommer og sol. Hold op hvor jeg glæder mig. Jeg glæder mig til at læse skønne sommerbøger. Spise mig mæt i jordbær, ærter, nektariner og kirsebær. Til at tilbringe masser af tid udendørs med venner og grillmad.
I år holder vi sommerferien herhjemme, måske med lidt forlængede weekender til Skagen og jeg glæder mig helt vildt. Jeg har allerede lagt flere planer end der bliver tid til. Men her er nogle af de boglige ting jeg godt kunne tænke mig at lave i juli:
I juli vil jeg:


Forsøge at arbejde med nogle af de ting jeg nævnte i mit jubilæums-indslag – bl.a. tænker jeg det kunne være skønt at få et nyt layout til bloggen lavet i denne måned. Jeg er allerede godt i gang.

Oprette en facebookside til bloggen – det er vidst på tide. Jeg er generelt ikke ret meget selv på facebook, men derfor skal andre have muligheden for at følge mig der hvis det er nemmere end f.eks. bloglovin. I den forbindelse regner jeg med at afholde en lille giveaway.

Deltage i Nanowrimo juli – og jeg vil forsøge at komme ind i en rutine hvor jeg får skrevet lidt hver dag. Nanowrimo camp er lidt mere løs end november Nanowrimo og jeg kan derfor også plotte og strukturer mere på min historie i stedet for ’bare kun’ at skrive derudaf. Hvilket jeg også allerede er rigtig godt i gang med.

Læse fra min sommerlæseliste og derudover vil jeg gerne læse Ravnenes Hvisken, som har fået rigtig meget ros og det lyder på alle måder som min type læsning.

Dykke ned i mine kogebøger på jagt efter den perfekte menu til barnedåben, som vi har valgt at holde hjemme - lille og hyggeligt. Jeg elsker at planlægge mærkedage og ikke mindst stå i køkkenet op til.

Holde Game of Thrones marathon hvor vi starter med at se fra sæson 1 igen. Knald god sæson 6 i øvrigt!

Lave på min egen hjemmekogebog. Jeg har sat mig for at starte på at samle alle mine yndlingsopskrifter til en lille bog, så jeg altid kan finde den perfekte opskrift til lejligheden. Opskrifter jeg ved fungerer og smager efter mit hoved.

Indrette et fast skrivehjørne, så jeg har et sted hvor jeg ikke bare så nemt kan lave andre ting. At jeg ved at når jeg sidder der, så er det for at skrive, skrive og skrive. Desuden fylder mine notater så meget at det er uoverskueligt at pakke dem væk hver dag.

Vi holder sommerferie hjemme i år, for første gang i laaang tid. Det glæder jeg mig faktisk enormt meget til. Ferien skal helt sikkert indeholde skønne læsestunder, men jeg har også bestemt at jeg i minimum en uge slet ikke åbner en bog. Det bliver spændende at se om jeg kan overholde det.

Læse masser af skønne skrivetip artikler – primært efter hvor jeg er henne i processen. F.eks. hvis jeg skal til at plotte vil jeg læse noget om plotning. Hvis jeg har brug for et spark i røven, så læser jeg motivations-artikler.

SHARE:

4 kommentarer

 1. Dejlige sommerplaner. Og hyggeligt med GoT-marathon :-)
  Jeg overvejer selv at holde et Harry Potter-marathon til efteråret. Nu er det ved at være nogle år siden efterhånden...


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh ja, jeg elsker Harry Potter-marathon de er de bedste. Vi plejede også at se dem alle igen hver jul, sammen med Ringenes Herre men sidste jul så vi dem ikke fordi vi også skulle se hobitten. Så det lyder faktisk som en genial ide at holde efterårs Harry Potter-marathon.

   Slet
 2. Har lige opdaget bloggen har fået en makeover, wow hvor er det blevet flot, og elsker billedet af dig! :)
  Skønne planer for juli. Jeg er (måske) endelig blevet overtalt af en ven til at begynde på Game of Thrones, så jeg planlægger også en maraton, i hvert fald af første sæson :D

  SvarSlet
  Svar
  1. TUUUSIND TAK! :0) Så pænt af dig at sige <3
   Og åhh.. ja glæd dig til at se Game of Thrones, den er fantastisk! :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig