tirsdag den 20. september 2016

Shadow Queen - Skyggernes Dronning Udgivelsesdagen for Shadow Queen - Skyggernes Dronning nærmer sig, og jeg er OVENUD begejstret. På billederne ses kun den engelske udgave og den danske i e-bogsform, da jeg var dum nok til at sige til forlaget (Turbine), at de ikke behøvede bruge porto på at sende den til mig. Oh.. well.. så må jeg vente, men heldigvis ikke alt for meget længere nu.

Hvorfor er jeg så BEGEJSTRET!!!! - at jeg åbenbart ikke kan lade være med at skrive med store bogstaver - ja, lad os tage det fra begyndelsen. Det startede faktisk sidste år til bogforum (da jeg endnu ikke havde fortalt Turbine-forlaget at jeg var gravid) hvor jeg fik en ekstra lille arbejdsopgave, nemlig at INDKØBE fantasy YA titler hjem!!! Jeg var bare ovenud begejstret for opgaven, og en smule irriteret over at jeg snart skulle på barsel. ;0) Og Shadow Queen - Skyggernes Dronning er altså den første bog jeg har indkøbt og lavet kontrakt på til det danske marked. YAY!! Så håber jeg at I er lige så vilde med bogen som jeg er.

Så det her er ikke den typiske anmeldelse, da det giver sig selv at jeg virkelig elsker den her bog. Jeg sad og læste den sidste år til jul, faktisk inden den overhovedet var udkommet på originalsproget. Det var lidt surrealistisk. Men jeg faldt altså pladask for bogen og fik den indkøbt før jeg overhovedet vidste noget om hvordan den ville klare sig på det amerikanske marked. Heldigvis gik den hen og blev New York Times Bestseller, så pyha...;0)

Jeg har så gået og været SÅ spændt på at læse den danske oversættelse, for Shadow Queen er skrevet som et eventyr, altså i mere tell end show form, og det fungerer helt perfekt på engelsk, men jeg var lidt nervøs for om det så ville fungerer på dansk. Og det gør det!!!  Jeg har lige ædt hele bogen en gang til på dansk og Mette Stepnicka gør det helt fantastisk.


Skyggernes Dronning er en retelling/genfortælling af eventyret om Snehvide, bare med meget mere action, en virkelig frygtelig ond stedmor, magi og DRAGER og en sej kickass prinsesse. Bogen er en del af en serie, men fungerer som en standalone. Hver bog i serien omhandler hver sit kongerige i den eventyrlige verden C.J. Redwine har skabt. <3 Ih.. hvor jeg håber I kan lide den.


SHARE:

7 kommentarer

 1. Hold da op! Stort tillykke!! :D
  Jeg troede bare, du havde sat den op, og kunne ikke helt forstå din kæmpe begejstring (ikke fordi den ikke er pæn, mere at du har sat en del op efterhånden). Hvor er det vildt! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ihh.. tak. :0) Jeg er også helt oppe i skyerne.
   Ja, kan godt forstå du troede det, men jeg har faktisk ikke engang sat den her op. Det kunne have været hyggeligt at have gjort det også, men det blev gjort da jeg var på barsel så det kunne jeg ikke. Men ja, total yndlings ekstra arbejde altså!! :0)

   Slet
 2. Fedt, det lyder i hvert fald til at være en god bog, og lige noget for mig. Den ser jeg frem til at få fingrene i. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om den. :0)

   Slet
 3. ÅHH Karin! Du sælger fandme bogen godt! Før var jeg i tvivl om, hvorvidt jeg skulle læse den eller ej - men nu bliver jeg da nærmest nødt til det ;)

  Derudover er det nogle virkelig smukke billeder!

  SvarSlet
  Svar
  1. Fedt!! Jeg håber du synes om den. Og tak. :0)

   Slet
 4. Hvor er det altså fedt! Og hvor giver det mig virkelig lyst til at kaste mig over den - og det er på trods af, jeg egentlig ikke var super interesseret i den før. Det er jeg dog nu! Du sælger den jo virkelig godt :D

  SvarSlet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig