mandag den 19. september 2016

The CrownThe Crown

Forfatter: Kiera Cass
Serie: Selection #5
Genre: Dystopia
Målgruppe: YA og opefter


Bogen fås på dansk hos TellerupWhen Eadlyn became the first princess of Illéa to hold her own Selection, she didn’t think she would fall in love with any of her thirty-five suitors. She spent the first few weeks of the competition counting down the days until she could send them all home. But as events at the palace force Eadlyn even further into the spotlight, she realizes that she might not be content remaining alone.


’The Crown’ endte desværre med at indfri mine forventninger. Mine ret så lave forventninger. Kærlighedshistorien er nærmest ikke eksisterende – der er ingen kemi og det virker helt tilfældig hvem hun ender sammen med.

Historien og karakterudviklingen giver heller ikke helt mening. Og ligesom slutningen på ’The One’ så er ’The Crown’ mindst lige så forhastet og konklusionerne hænger ikke helt sammen . De virker i hvert fald ikke så gennemtænkt på trods af at jeg har set dem komme siden ’The Heir’.

Spændingen er virkelig også udblevet. Det er som om der ikke er nok på spil i de sidste to bøger af Selection serien. Eller måske er det i virkeligheden fordi jeg er lidt ligeglad med hovedpersonen pga. ja kærlighedshistorien, for den er der som sagt ikke rigtig.

Det er super ærgerligt at de to spin-off Selection bøger ikke fungerer så godt, for de første tre er fantastiske! Så læs dem og glem alt om ’The Heir’ og ’The Crown’.SHARE:

2 kommentarer

  1. Vidste faktisk ikke, at der var en spin off - troede bare, at det var den samme historie, der fortsatte! Jeg har læst den første bog, syntes den var meget sjov, men har ikke haft behov for at læse videre ...

    SvarSlet
    Svar
    1. Man kan nok egentlig godt kalde det en fortsættelse, fordi det handler om parret fra de første tre bøgers barn og hvordan hun finder kærlighed. Personligt er jeg bare mere tilhænger af at kalde det en spin-off. Da det ikke handler om forældrene men om datteren.

      Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig