fredag den 28. oktober 2016

Bøger fået siden sidst #14 - vlog edition

Kender I det? At man er ved at få stress over alle de bøger man gerne vil læse, men simpelthen ikke har tid til? Den følelse har jeg lige nu. Jeg har SÅ mange bøger jeg nærmest brænder for at læse. Jeg samler en bog op for derefter at ligge den ned igen – jeg kan ikke samle mig om det. Efteråret! Det er virkelig bøgernes højdepunkt. Det er skønt! Der er SÅ mange gode bøger ligenu. Og siden sidst er jeg blevet disse skønne bøger rigere. Jeg glæder mig især til at læse Cinder, Anne fra Grønnebakken og 100 dage. Og så har jeg fået to af de smukkeste kogebøger jeg længe har set og er allerede i fuld gang med at bruge dem. 

I videoen fortæller jeg lidt om bøgerne.


SHARE:

4 kommentarer

 1. Hvor er den bog med børnerim og remser dog smuk! Jeg elsker at se Book hauls, det er en god måde at se og høre om bøgerne på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja den er noget af det smukkeste. Jeg er helt enig, jeg elsker også at se vlogs hos andre. Bryder mig lidt mindre om selv at lave dem, but oh well ... :0)

   Slet
 2. Der ser - vanen tro - rigtig skønt ud med alle de bøger! Jeg har ikke hørt om 'Alting begynder med efterår', men den lyder interessant!


  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er i hvert fald en rigtig skøn stak. Ja enig, den lyder faktisk meget spændende og det er jo en ret oplagt efterårslæsning, men suk, so many books .... NO time. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig