onsdag den 2. november 2016

10 boglige ting i novemberNovember er altid sådan en skøn måned. Jeg går nemlig totalt i julemode allerede i starten af november. Jeg elsker jul. November står dog også højt i bøgernes tegn, da det både er nanowrimo og bogforum. Bogforum! Jeg glæder mig! Det er jo nærmest en slags jul med bøger. ;0) Så ja månedens liste handler stortset kun om de tre ting: jul, nanowrimo og bogforum

I november skal jeg ...

... se fantastic beasts!! Helst på dagen, men så heldig er jeg nok alligevel ikke, at jeg kan få det til at gå op i en højere enhed.

... til bogforum og se en masse skønne mennesker - off cause. Ses vi?

.. deltage i et YA event i forbindelse med bogforum ... med Patrick Ness!!!!! Og tage til Turbine reception om fredagen på bogforum.

.. deltage i NaNoWriMo - troede ikke at jeg kunne få det til at passe, men min mand minder mig om jeg skal blive bedre til at prioriterer det at skrive. I går fik jeg skrevet 2042 ord. Jeg er helt oppe og kører over min historie ligenu. Hvis du deltager så tilføj mig endelig som writing buddy - du kan finde mig under Karin Hald.

... skrive ønskeseddel til jul - yes den bliver fyldt med boglige ønsker, så må vi håbe der er nogen der giver mig nogen også.

... skæve lidt til mine bogudfordringer og se om jeg eventuelt kan gøre et forsøg på at nå dem

... årlige hovedrengøring af hjemmebiblioteket - puha, der er mange bøger der skal tages ned fra hylderne og sættes op igen, men på en eller anden måde er det faktisk en af de mest hyggeligste rengøringsting man kan lave - efter min mening i hvert fald. Og så kan jeg jo passende høre lidt lydbog samtidig

... begynde at drikke julete tidligere i år. Jeg et utal af variationer af julete og jeg nå jo aldrig at få det drukket i december, så jeg må hellere begynde lidt før i år. Så det bliver min læse drikkelse i november måned

... se om jeg kan få gjort min efterårslæseliste færdig og påbegynde at lave en ny vinterlæseliste. Yay. Om jeg elsker liste!? Nej, da. ..  kun en lille stor smule.

... skal vi se Hobbitten. Det er en fast tradition at vi ser Ringenes Herre (extended edition self.) hvert år til jul og vi starter allerede i november med Hobbitten (extended self.) og vi har faktisk tyvstartet i oktober. Så måske vi kan nå at se alle Harry Potter-filmene også i år. De første af dem har de skønneste julescener. <3

SHARE:

4 kommentarer

 1. Man må aldrig gå ned på lister! :D

  Jeg havde egentlig ikke planer om at se Fantastic Beasts..., men traileren ser simpelthen for god ud til, at jeg kan lade være ;-)  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, aldrig nogensinde. :0D
   Mega fed trailer ja, jeg så den to gange i træk. Glæder mig helt vildt og nu er der endelig bestilt billetter. ;0)

   Slet
 2. Det lyder som om, du har den hyggeliste november foran dig! :-D
  Og sikke en god tradition med Ringenes Herre til jul. Jeg har det på samme måde med Die Hard ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er lidt sjovt som sådan nogle traditioner opstår. Men det var nok fordi jeg så dem i biografen til jul og så begyndte tv at sende dem. - Lidt det samme med Die Hard. Det er virkelig en tradition jeg er blevet rigtig glad for. :0)

   Slet

© Skrivepulten | All rights reserved.
Blogger Template Created by pipdig